Aamulla taas treenailimme Nukan kanssa noita näyttelyjuttuja sekä sivulletuloa. Hienosti rupeaa sujumaan kuhan omistaja muistaa ne hartiat. Otin myös Ukon kanssa sivulletuloja ja kummasti kun hartiat on eteenpäin niin tiiviisti tuokin tulee istumaan. Olisimpa tuonkin tiennyt ni en olis hinkannut Ukon kanssa sitä ja turhautunut koko touhuun. Aina sitä jotain uutta oppii.

 

Illalla lähdettiin pimeään metsään lenkille. Sirpa ja vinttikoirat olivat meillä kaverina. Nukan pidin kiinni kun isommat paukuttivat menemään olisi jäänyt pikkuinen jalkoihin jos olisin irti päästänyt. Lenkin loppupuolella otettiin isot koirat kiinni ja Nuka sai juoksennella mielin määrin. Sirpan borzoita tuo Nuka yritti härnätä. Päästiin just pihalle niin iskä tuli Ronin ja Waltsun kanssa siihen onneksi ehdittiin osa porukasta laittaa autoon. Nuka sit vielä riehu Waltsun kanssa ja Ronia kiinnosti Dita aivan kauheesti mut Dita antoi sille ajolähdöt.

 

Kotiin tullessa Nukan kanssa taas näyttelytreeniä ja sitten Sirpa teki näyttelytutkimukset. Ihan kivasti anto tutkia hieman kyyristeli ku häntää ja takajalkoja tutkittiin mut muuten anto kaiken tehä tosi kivasti. Ukko nautti lenkistä niin et piti oikein hakea se iltapissalle sohvalta ku ei jaksanu ylös nousta koko koira.