Sunnuntaina suunnattiin auton keula kohti Kokkolaa ja lähdettiin metsästämään viimeistä AVO1 jotta saadaa TK2 koulutustunnus. Huonosti nukutun yön jälkeen ja viime hetken treenauksen vähyys painoi ohjaajan mieltä ja ajattelin pikkukoiran räjähtävän käsiin ku päästään halliin.

Olimme paikalla hyvissä ajoin. Lämmittely tapahtui joko jäällä, sohjossa tai liejussa. Onneksi meillä ei niin välitetä jos koira hieman sotkeutuu ainut vaan ettei meidän prinsessa halua istua tai mennä maahan jos on kovin märkää.

1. Paikkamakuu 3X10=30

Ilmeisesti Nuka oli ollut paikallaan rauhassa. Olin yllättynyt siitä ettei tuomari nipsaissut pistettä tai kahta siitä ku tuo meni niin älyttömän vinoon maahan.

2. Seuraaminen 2X8,5=17

Joka kerta ku annoin seuraa käskyn kuului pieni piip, lisäksi painoi parissa kohtaa ja täyskäännöksessä oikealle käännyin itse liian nopeaa ja Nuka jäi jälkeen.

3. Liikkeestä maahan 2X9=18

Ennakoi liikkurin käsky käskystä ja itselle tuli kiire antaa käsky ettei ehdi maahan asti ja nollaa koko liikettä.

4. Luoksetulo 3X10=30

Hieno stoppi. Alkoi toteuttamaan heti käskyn saatuaan. Tuomarin kommentti ei se tuosta vauhdista pysty pysähtymään yhtään aikaisemmin.

5. Liikkeestä seisominen 2X10=20

Ei ongelmia.

6. Noutaminen 2X9=18

Syöksyi kapulalle ja törmäsi kapulalla mun jalkaan. Itse olin oikein tyytyväinen. Varsinki ku ei ennakoinu.

7. Kauko-ohjaus 2X8=16

Juurtui ja nousi ekan kerran vasta toisella käskyllä. Tehostin tokaa nousu käskyä ja tämä toimi. Loppu ok.

8. Estehyppy 2X8=16

Takaisin tullessa tuli pari haukahdusta.Muuten hieno.

9. Kokonaisvaikutus 1X9=9

Tuomarin mukaan on oikein mukava nähdä kun koira tekee niin iloisesti ja aktiivisesti töitä. Ääntelystä lähti piste. Virettä täytyis siis saada laskettua hieman ettei sen takia lähde pisteitä.

Kokonaispisteet 185/200 1.tulos TK2 KP ja sijoitus 1.