Tänään käväsin kamun kanssa näytelmissä ja sieltä sitten lähti taas innostus treenata ton Nukan kanssa noita näyttelyhommia ja toki otettiin lopuksi muutama tokoliike.

Nuka seisoo ihan hyvin mutta juostessa sen häntä nousee selkälinjan yläpuolelle. Olen naksulla sitä muutaman kerran treenannut sisällä alas. Nyt eka kertaa ulkona. Hitaassa vauhdissa häntä pysyy alhaalla etenkin jos kuljen takaperin koiran edessä. Muutamia hyviä pätkiä saatiin jo lujemmassa vauhdissa takaperin. Sivulla vauhdin pitää olla tosi hiljainen et muistaa pitää hännän alhaalla. Jatketaan tätä treeniä ja katotaan missä vaiheessa ollaan ku on viimeiset ilmopäivät noihin ajateltuihin näyttelyihin.

Tokossa tein Luoksetuloa a) Suoraan sivulle; hyvä vauhti ja suora perusasento. b) Seisominen välissä. Pysähtyy liukuen. Tähän varmaan auttais takapalkka? c) Suoraan sivulle. Ei eroa ensimmäiseen. Seuraamisen vasemmalle käännöksiä Nämä ovat parantuneet älyttömästi ei heti yritä istua kun on kääntynyt. Mahtavan tiivitä ja hyvällä kontaktilla. Liikkeestä maahanmenoja  Tein avoimen luokan maahanmenon kokonaan. Ei ongelmia. Seuraa katseellaan kun menen taakse muttei liiku. Liikkeestä seisominen tämän tein myös Avona. Kävelin oikealta ohi niin ei kääntynyt mukana. Kiersin Nukan ympäri aina vain lähempää ja lähempää ja kun menin lähes kiinni siihen niin yritti liikkua. Komensin ja tein vielä muutaman ympyrän ja palkkasin ku ei liikkunut. Näitä täytyis nyt treenata tosi paljon.

Yritän päästä Ouluun kisoihin 24.4 mutta kukaan ei vastaa sähköpostiin missä tiedustelin vapaita paikkoja ja kennelpiirin sivuilla oleva numero ei ole käytössä, nyt ajattelin laittaa kyseisen seuran foorumille kyselyn tuosta numerosta/jos maksan osallistumismaksun ja laitan ilmoittautumisen menemään ja koe sattuukin olemaan täynnä niin kai saan rahat kokonaisuudessaan takaisin.