Käytiin lomailemassa tuolla Kalajoella. Meitä oli 4 koiraa ja 4 ihmistä. Hienosti olivat kaikki koirat keskenään vaikka ruokailevat eri aikataululla. Jasu ja Piki syö vain kerran päivässä iltapäivällä ja Nuka ja Ukko 2 kertaa päivässä aamulla ja illalla. Ukko on hieman mustasukkainen joten yksi rähähdys mun päältä liian pienessä keittiössä.

 

Oli mahtava käydä kävelyllä koirien kanssa rannalla ja katsoa kun 3 koiraa kirmaa pitkin poikin sydämen kyllyydestä. Jasu-ladyn arvolle ei tollainen tyhjän päiväinen juoksentelu sovi joten se haisteli ja kuljeskeli meidän ihmisten kanssa hitaammin.

 

Hienosti sain koulittua tuota Nukan jokaisesta risahduksesta ilmoittamista pois. Siis sehän ilmoittaa kotona aina kun joku liikkuu pihalla. Nyt sit meinasi tuolla et naapureiden liikkeet pitää myös ilmoittaa. Mut lauantai iltana haukahti enää muutaman kerran ku auton ovi paukahti.

 

Hiihtäjät ovat vaarallisia ainakin pienille bc:n kakaroille. Näillekkin piti kovalla äänellä ilmoittaa et ei ainakaan tänne kannata tulla. Hmm… bordercollieta ottaessa en kyllä tiennyt kuinka paljon nua ääntään käyttävät. Tuosta kakarasta lähtee enemmän ääntä kuin Ukosta on ikinä lähtenyt. Kyllä noiden koirien aivoituksia on sitten kiva seurailla ja niiden kanssa liikkuessa ei ainakaan ole yksinäistä tai tylsää.

 

Sunnuntai iltana mun tätit pistäyty käymään ja ekan kerran Ukko rähisi Nukalle leluista oikein kaksi kertaa. Tiedä sitten olisko ollut Ukon puolelta väsymyksestä aiheutunutta lyhyttä pinnaa. Ainakin tänään Ukko on vain köllötellyt sohvalla eikä ole halunnut edes ulos. Pitää katsoa kun Jani tulee ettei se kuitenkin ole kipeä. No ei sillä ainakaan mitään vakavaa ole koska ruoka maistuu ja häntäkin jaksaa heilua.