Eilen kävästiin taas Minnalla treenaamassa. Treenit eivät menneet hirvittävän hyvin.

Tunnistusnouto: Tätä tehtiin 2 kapulalla joista toinen oli oma ja toinen vieras. Laitettiin ohjaajan eteen ja koiraa kehuttiin ja palkattiin jos se reagoi omaan. Jätettiin huomioimatta jos se otti väärän. Nukalta tämä sujui hyvin vaikka se tekikin haistelun aika kiireellä. Neiti oli taas aika säpäkällä tuulella.

Nouto: Tunnari meni sen verta hyvin et otin sitten noutoa samalla kun odoteltiin muiden suorittavan tunnistusnoudon harjoitukset loppuun. Nämä aivan superit. Nuka toi 2 kertaa jopa sivulle kapulan. Vauhti ok! Palautus saisi olla nopeampi mut sitä ehditään kyllä treenata.

Kaukoja: Nuka on ruvennut ennakoimaan ja vaihtelee asentoja mielensä mukaan. Ei millään pysy yhdessä asennossa jos jätän väliä käskyjen välille. Lisäksi välillä etenee. Seuraa käsiä ei niinkään kauheesti kuuntele käskyjä. Tätä treenataan nyt sillä lailla et otetaan pitkiä vaihtoja ja kokeillaan takapalkkausta. Käsimerkit haluan pois koska ne jää mulla helposti päälle.

Liikkeestä seisominen liikkuroituna: Tein avo luokan seisomisen ja Nuka kääntyi perään kun ohitin sen. Tätä se ei oo aikaisemmin tehnyt. Tähän kokeillaan etupalkkaa. Lisäksi voisin kattoa onnistuisko paremmin sillä tavalla et ohitan Nukan toiselta puolelta. Katsellaan ja suunnitellaan

Seuraaminen: Nämä sujui hyvin. Tein käännökset hitaassa vauhdissa ja täyskäännöksissä vasempaan annoin Nukalle apua et saan sen liikkumaan enkä istumaan. Näytettiin myös esimerkkiä aloitteleville koirakoille tuohon vasempaan käännökseen.

Luoksetulot: Vauhdissa pientä muutosta. Nuka ilmiselvästi odotti pysäytyskäskyä. Nyt täytyy tehdä vauhtiluoksetuloja ja vain satunnaisesti noita pysäyttäviä. Palkataan mun taakse.

Näiden jälkeen tehtiin loppuleikit ja sit kotiin.