Nukan kanssa tottelevaisuustreeniä. Sain kauhen inspiraation ja laadin meille treeniohjelman. Viikossa on aina yksi teemaliike jota hiotaan joka treenikerta ja sitten sen lisäksi joka treenikerralle on 2 muuta liikettä joita treenataan.

Tämän viikon teemana on paikalla olo.

Nukahan on ruvennut maahanmenossa taittamaan toisen etujalan rinnan alle, joten tänään treenasimme tuota pois ja samalla tuli treeniä siihen että sivulla voi mennä maahan. Toistoja tuli varmaankin sellaiset pari kymmentä ja loppua kohden ei enää taiteltu jalkaa vaan laitettiin se suoraan toisen viereen. Seuraavalla kerralla teemme muutaman toiston ja sitten harjoitellaan mun liikkumista eli ettei tarvi nousta jos minä liikun alotetaan ihan muutamasta askeleesta ja täytyy muistaa treenata myös sivulle palaamista. siinäkinhän tuo meinaa hypätä ylös.

Luoksetuloa ja seuraamista harjoiteltiin myös. Luoksetulossa edelleen harjoitellaan tuota loppuasentoa ja pidennetään välimatkaa. Seuraamisessa otettiin ihan paikallaan seuraamista ja pysähtyessä istumista. Hieman meinaa keskittyminen herpaantua tuossa paikallaan seuraamisessa joten sitä täytyy treenata lisää ja nuo pysähdykset on ihan alkutekijöissään miten niin ohjaaja unohtanut treenata niitä.

Ukon kanssa treenattiin vähän paikallaoloa ja temppuja. Meinannu äijältä unohtua tuo kumartaminen mut hieman muistuteltiin ja helpotettiin temppua ni johan alko taas sujumaan. Nätisti temppu sujui tosi hyvin ei tarvinnut edes käsimerkkiä tekemiseen vaan ainoastaa suullisen käskyn.

Kyllä mulla on ihanat ja mukavat kaverit joiden kanssa harrastaa ja touhuta...