Nukan kanssa taas maanantain tokotreeneissä. Tänään olikin sellaiset ylempien luokkien liike päivä. Nukalla alkoi taas olemaan turbo päällä. Paikalla pysymiset ei meinanneet oikein sujua.

Aloitettiin luoksetulon pysäytyksillä; a) Maahanmeno luoksetulossa. Hieman lipuu eteenpäin joten täytyy treenata vaikka pallo- tai takapalkalla. Muuten ihan jees. b) Seisominen luoksetulossa. Ensin muutama valmistava seisominen seuraamisessa. Nukalla nämä ihan jees. Sitten luoksetulon yhteydessä meni ensin maahan; kun pehmensin  käskyä ja upeasti seisomaan. c) Molemmat peräkkäin luoksetulossa. Maahanmeno hidas ja lipui pitkälle. Seisominen erittäin hyvä. Ei meinannut irrota takapalkalle.

Ruutu oli toisena. Tämä saatiin kotiläksyksi. Ei kyllä olla yhtään kertaa otettu viime kertasten kimppatreenien jälkeen. Nyt täytyy tätä treenata ahkerasti.

Kolmantena otettiin tunnistusnoutoa. Kun kapulat piilossa Nuka etsi oman hienosti. Näkyvillä (2 kapulaa) olevista kapuloista toi oman. Lisättiin vielä yksi kapula otti väärän. Kapulat piiloon ja merkkasi oman. Tähän olin tosi tyytyväinen kun viimeksi ei meinannut edes haistella kapuloita.

Sitten viimeiseksi vielä hyppy. Otin avon hypyn. Ekalla kertaa kosketti takas tullessa esteeseen ja hidasteli sivulletulossa mutta toinen kerta sujui hienosti.

Otin vielä muutaman kerran kapulan pitoa joka sujui hienosti. Mukavat treenit ja paljon ois taas asioita joita pitäis treenata.