Tänään saatiin lähteä treeneihin mutkan kautta. Aamulla lähdin tallihommille ja juuri ja juuri pääsin pois pihalta. Takaisin en uskaltanut ajaa olisin tohon kujalle jäänyt kiinni. Äijä otti mut kyliltä kyytiin ja heitti ennen treenejä omalle autolle. Toivottavasti saadaan auraaja huomenna paikalle. Sitten treeneihin...

Merkki: Tätähän mä en oo osannut Nukalle lähtee opettamaan. Laitoin pallon merkin taakse ja pyysin käskin Nukan merkille. Muutaman toiston jälkeen välillä pallo oli merkin takana ja välillä mun taskussa. Vähän tiiviimmin saisi mennä merkille mut ihan sikasiisti näin ekaksi kertaa.

Ruutu: Kokeiltin tänään pallo palkalla ja meillä oli vain yksi jumitus. Nyt vauhti oli tosi hyvä ja suuntana ruutu koko ajan. Seuraamiseen olisi saanut tulla tiiviimmin ja ei millään meinannut pysyä maassa kun kävelin. Joten jatkamme makuulla olo treenejä kun mä liikun.

Ruudun seuraaminen: Kun kävelen Nukan vasemmalle niin tulee hienosti ja tiiviisti seuraamiseen. Jos kävelen Nukan oikealle seuraamiseen tuleminen ei ole yhtä tiivis. Täytyy treenata tuota oikeaa jotta saadaan se yhtä hyväksi kuin vasen.

Hyppy: Tein eka alon hypyn ennakoi käskyn joten kielsin. Toinen oikein hyvin. Avoimen hyppyä tein muutaman kerran tosi hyvin sujui. Viimeiseksi tein hyppynoudon pallolla ja sekin meni kohtuullisesti.

Perusasento: Muutaman perusasento harjoituksen aikana Nuka taas edisti ja oli välillä vinossa mut pääosin ihan hyvin.

Suoraan seuraminen: Minna kehui todella siistiksi ja kauniiksi seuraamiseksi. Jos jotakin pitää korjata niin sivuttaisliikettä mut sekin on niin pientä ettei se haittaa ennen kuin korkeammissa luokissa ja siihen mennessä pitäis olla jo paremmalla mallilla.

Oikealle käännös: Tässä mun pitää hieman hidastaa tai Nuka tekee sellasen pitkän kaarroksen. Hitaammassa vauhdissa tämä parani heti ja paikka pysyi hyvin.

Vasemmalle käännös: Näitä on treenattu tosi paljon joten ne sujui tosi hyvin.

Täyskäännökset: Oikea sujuu hienosti. Vasen on huonompi ja sitä täytyy treenata. Vauhti hitaammaksi ja sen jälkeen vauhdittaa kehuin niin sujuu paremmin. Jatketaan vasemman harjoittelua.

Luoksetulo: Vauhti luoksetulossa hieman hidastui keskivaiheella. Nuka ihan selkeästi odotti et annan pysäytyskäskyn joten täytyy nyt tehdä enemmän noita suoria luoksetuloja.

Viimeisenä vaan ei vähäisempänä tein 2 noutoa ja Nuka teki ne ihan superisti.