Tänään oli agilityalkeiskurssin eka kerta. Olin hieman myöhässä mutta ehdin kuitenkin.

1.harjoitus: Suora putki. Nukalla kauhee veto päällä ja hienosti meni. Olipa yllätys meidän pieneltä putkihullulta.

2.harjoitus: Rengas. Tämä sujui oikein mallikkaasti.

3.harjoitus: Pituus. Tässä pientä sähläystä. Nuka ei oikein liiku eteen vaan tahtoo olla kiinni mun kädessä joten tästä eteenpäin palkka tulee aina eteenpäin. Tennispallo on pop.

4.harjoitus: Pussi. Ei ongelmia.

5.harjoitus: A-este. Tätä tehtiin eka kerran ja hienosti tyttö meni yli ei ollenkaan jännittänyt. Täytyy palautella mieliin alas käsky eli 2on-2off. Tulee vauhdikas joten toivottavasti saadaan nuo kontaktille opetettua niin ei oteta sitten turhia 5.

6.harjoitus: Kujakepit. Nuka menee tosi vauhdilla ja hienosti eteenpäin. Täytyy tehdä noista omista kepeistä kuja ja treenata niillä kun tuntuu sopivammalta tavalta treenata.

Kokonaisuudessaan kivat treenit. Nuka kiskoi muiden tykö hieman mutta emme taistelleet koko tuntia. Ei pienintäkään ääntä eikä yrittänyt näykkiä mua.

Jouduin Jania oottelemaan hetken niin tehtiin siinä pihalla sitten tokoharjoituksia. Seuraamisen kääntymisiä oikealle ja vasemmalle, liikkeestä seisomista ja melkein 4 min paikallaolo jossa kävin kerran palkkaamassa ja heitin häiriöksi vielä pallon. Oikealle Seisomiset oikein huiput. Tuo paikallaolo oli aivan mahtava. Häiriöseuraa tarvittais varsinkin noihin paikallamakuisiin. Häirintyy varsinkin ihmisten liikkumisesta aika paljon samaten jos muiden koirat nousee ylös. TREENISEURAA VAILLA????