Vuosi lähenee loppuaan ja on aika katsoa mitä sitä tälle vuotta tehtiin tai jätettiin tekemättä. Aloitettaan meidän sohvachampioonista.

Ukko on viettänyt koko vuoden aktiivista kotikoiran elämää. Juoksennellut pitkin poikin maita ja mantuja. Uiskennellut jorpakoissa ja puolustanut pihaa oikeilta ja kuvitelluilta uhilta. Lääkitystä ei olla tarvittu tuohon karvatuppisairauteen ja muutenkin ollaan pysytty terveenä. Pihassa ollaan tehty agia ja satunnaisesti tokoa. Yhden kerran Ukko on ollut Janin kanssa yksityistunnilla agin parissa, lähinnä toimimassa Nukan harjoituskaverina.

Nuka on pyörähtänyt 4 kertaa näyttelyissä mukavilla arvosteluilla; pentuluokassa 1. junnuissa 1 H ja 2 EH:ta. Kursseilla ollaan oltu lähes koko ajan.  Pentuagility, agilityn alkeiskurssi, agilityn jatko1, haun tutustumiskurssi, tokon alo kurssi ja tokovalmennukset, lisäksi aloitettiin paimennus. Paimennuskausi jäi hieman lyhyeksi kun Nuka teloi itseään. Tokon alokasluokka korkattiin marraskuun 14. ja kotiin tuomisina 2.sija ja alo1 183/200. Parit juoksutkin saatiin tälle vuodelle. Ensin aika vaimeat ja sitten kunnolliset juoksut. Marraskuulta asti ollaan odoteltu seuraavaa juoksua joten toivottavasti aloittaa ne nyt vuoden vaihteen jälkeen.

Toivotamme kaikille tutuille, mukavaa ja tulosrikasta vuotta 2010.