Kiire viikko ku ei oo ehtiny blogiaklaan päivitellä. Siis tässäpä koko viikon pompsi:

Maanantai 29.11 Tokovalmennus

1. Liikkeestä seiso: Tehtiin häiriötreeniä. Nukalla ainoastaan se kun kävelin taakse ja heilutin siellä käsiä niin lähti liikkeelle.

2. Seuraaminen: Tehtiin ympyröitä, askeleita kaikkiin suuntiin. Pitkää suoraa. S-mutka sekä etu että takaperin. Nukalla peruutus on vaikeeta mutta muuten oikein hienosti. Lopuksi piitkä seuraaaminen erilaisin kuvioin ja muut taputti meille satunnaisesti ja pikku bc ei välittänyt ollenkaan. Paikka oikein mukava ei painanut eikä edistänyt kuin satunnaisesti. Aloitukset oli muutamassa kohtaa tosi rumia.

3. Hyppynouto: Vinoa heittoa ei meinannut hakea hypyn kautta vaikka palasikin hypyn kautta. Tähän siis treeniä ja paljon.

4. Vanhaa Idaria sekä oikein että toisen kautta kiertäen: Istumiseen käsimerkki pois. Häiriötä täytyy lisätä etenkin mun heilutteluita.

Keskiviikko 1.12 Näyttelytreenit

Nukan kanssa lähdettiin kuokkimaan näyttelytreeneihin Leppiojan hallille. Seisominen ihan ok, paitsi takajalat pitäis saada hieman taaemmas ni näyttäis paremmalta. Väisti Annea ku tuli mittatikun kanssa heilumaan. Juoksussa komensin muutaman kerran jonka jälkeen ihan kohtuullista ravia. Ainut vaan et häntä nousi ja satunnaisesti täytyi komentaa vetämisestä ja taakse katselusta. Tämän perustella ei pitäisi olla Kajaanissa ongelmia. Täytyy koittaa jossakin saada juoksutettua ennen kehää.

Torstai 2.12 Agilityvalmennus

1. Kontakti-putki. Tässä piti ite jäädä taakse ja lähtettää koira putkeen Nuka ei meinannut irrota 2 ekan kerran jälkeen kunnolla.

2. Hyppy-rengas-pussi-putki. Tässäkin oli tarkoitus saada koira irtoamaan. Mun pitäis muistaa pitää ääni matalana eikä kiekua jolloin sidon koiran itseeni.

3. Putki-putki-pussi-rengas-hyppy. Tässä taas irrottiin. Jäi putken jälkeen tuijotteleen mua eikä mennyt pussiin muuten hyvin.

4. Kontakti-persjättö. Näissä Nuka meinas lipsua tosi pahasti. Täytyy treenata. Pitäis ottaa kontaktikuuri tuolle koiralle.

5. Hyppy-hyppy-A-putki-hyppy-putki-puomi-(taka)hyppy-rengas-pussi-putki. Eka putkella jäin kattomaan koiraa ja sain sit riman alas putken jälkeisellä hypyllä. Puomilla unohdin vapauttaa koiran kontaktilta ja muuten sain pilattua hyvän persjätön. Takahypylle vienti tosi hankalan tuntonen. Lopussa kieuin koiralla ja sain sen kiinni vaikka olis pitäny irrota. Kun laskin äänen ni koira irtosi oikein hyvin.

6. Sparrausta. Putki-hyppy-hyppy-putki-keinu-kepit. Kepeillä mokasin muuten aivan superhieno.

Mukava viikko ollut. Ilmoittelin Nukan myös näyttelyyn Tammikuussa Kajaaniin. Jos saataisiin se vielä yksi EH näyttelystä niin jos Nukan astuttaisi kelpaisi pentue yhdistyksen pentuvälitykseen. Aika hienon harrastuskoiran sain kun tarpeeksi kauan jaksoin odotella ja kysellä.