Tänään olikin jälkikurssin toinen kerta. Nukan kanssa saavuttiin paikalle aikaisin joten tehtiin pikkulenkki ennen ku muut tuli. Samalla testattiin et mitä koira meinaa paukuista. Oltiin nimitäin ampumaradan viereisessä metsässä ja joku oli ampumassa haulikolla (ainakin äänestä päätellen). Eipä tuo välittänyt. Hienosti teki sivulletulon ja luoksetuloja. Oltin kävelemässä takaisin autolle ku Nuka alko pöhisemään ja aattelin et miten se nyt tuolla lailla reagoi noihin laukauksiin. Päästiin sit autolle ni huomasin meidän kouluttajan ja sen koiran tulevan kanssa autolle. Ei Nuka niille paukuille pöhissyt vaan kouluttajan koiralle. Miten niin juntti tuo koira? Ei se oo tottunu siihen et lenkillä voi olla muitakin koiria. Mutta itse treeneihin...

Tein Nukalle n. 30m:n mittaisen jäljen. Ehti vanhentua ehkä n.10min. Makkaraa oli joka toisella askeleella. Loppupalkkana pallo. Nuka oli katsomassa kun tein jäljen.

Hain Nukan autosta ja sillä oli jo kova veto päällä. Jälkikäskyn jälkeen se lähti oikein mukavasti jäljelle vaikkakin aikamoista vauhtia. Hienosti pysyi jäljellä. Makkaroista söi ehkä 3 ja loppupalkkakaan ei kiinnostanut.

Kouluttajan ohjeet: Vähintään 3 kertaa pidempi matka. Makkarat voi jättää pois. Jälkeä tulee vanhentaa vähintään puoli tuntia. Lisäksi sinne voi alkaa tuoda loivia kulmia sekaan.

Omat mietinnät: Täytyy ruveta treenaamaan kepit erikseen jotta ne voidaan laittaa sinne jäljelle. Huomenna tehdään sitten seuraavan kerran jälkeä. Katsotaan miten sitten menee.