Vauhdikas agilitytreenit tänään. Nukalla oli aika paljon ylimääräistä energiaa tänään ja ilmeni remmissä kiskomisena, piippauksena ja eka tehtävän aikaan näykkimisenä. Hyppytehtävässä jackrusseli ja pinseri päättivät ensin käydä kimpassa Nukan tykönä ja sitten jakcrusseli karkasi toisen kerran ja tuloksena mulla molemmin puolin vasemman jalan polvea ruhjeet. Sisäpuolella reikä ja ulkopuolella vain mustelma mut aika kipeä kuitenkin.

1. PUTKI; Mentiin useamman kerran peräkkäin. Välissä siirettiin putkea mutkalla. Nuka kiihtyi ja yritti näpliä jouduin komentamaan sitä aika vakavasti.

2. HYPPY TAKAALEIKKAUKSELLA; Nuka ei millään meinannut hoksata mitä tehtiin. Vasemmalta puolelta sujui huonommin ja oikean se sitten hoksasi melkein heti. Tässä välissä oli noita karkaamisia ja itse en ollut kovin hyvällä mielellä ja hirvitti noi tilanteen ku Nuka käy aika kuumana. Nuka ei onneksi ollut menossa mihinkään.

3. HYPPY TAKAAKIERTO; Tää on meille aika tuttu juttu mut aluksi Nuka tiputti rimaa. Tämä korjattiin sillen etten yhtään vedät Nukaa vaan ootan rauhassa et se hyppää.

4. KEPIT; Kujakepeillä harjoiteltiin Nukalla aivan tosi hyvä vauhti ja puhtaasti ei yrittänyt tulla ollenkaan sieltä välistä. Täytyy kotonakin nyt kaventaa toi kuja ja mennä remmissä ni saadaan onnistumaan.

5. PÖYTÄ; Hienosti sujui vaikka tää olikin eka kerta ku tätä estettä treenattiin. Yhdesti Nukalla ei jarrut toiminut ja meni yli. Hienosti malttoi odottaa lähtö lupaa.

6. RENGAS; Ihan ok. Otin eka lähdön hieman liian läheltä ja hyppäs huonosti.

7. KEINU; Tehtiin ihan perusharjoituksia.  Ensin keinu oli yläasennossa ja sit mentiin lujaa laskupaikkaan ja nostin alas. Tokana sit mentiin loppuun asti ja palkkasin sen heti pamauksesta. Minna hidasti keinun liikettä.

8. AA; Nuka meni hienosti aa:lle ja pysähtyi alas-käskyllä kontaktille tosi hienosti.

9. RATA (rengas-hyppy-hyppy-hyppy-putki); Minnan kans keskusteltiin parhaasta tavasta suorittaa rata ton kuumakallen kanssa. Päädyttiin siihen et pidän pallon vasemmassa kädessä ja etenen koko ajan mut mummoravilla ja silleen pehmeesti. Eka hypyn rima tippu ja sit ennen toka hyppyä Nuka hieman pyöri edessä mut päästiin kuitenkin maaliin asti. Olin tyytyväinen rataa ku rimojakaan ei tullut ku se yks alas.