Molemmat koirat pääsi tänään hierottavaksi. Siinä katsellessa tuli mieleen et kai sitä vois itekki joskus käydä. Varmaan löytys enemmän kremppaa multa ku noilta koirilta.

Ukolla oli hyvin vankka mielipide ettei hänen korkeutensa varpaisiin tarvi koskea. Muuten nautiskeli pitkään ja hartaasti hoidosta. Räätälinlihas oli ainut missä oli jumissa. Tähän saatiin hyvät ohjeet miten ne saadaan paremmiksi. Ukolla on kuulemma oikein elastiset ja hyvät lihakset. Selkä joka oli silloin kipeenä ja mitä mä pelkäsin eniten oli oikein hyvässä kuosissa. Mikä onni on omistaa koira jolle hieroja käskee varata seuraavan tsekkausajan vuoden päähän.

Nuka taas... Mikähän tuossa koirassa ei olis jumissa. Pahimmat on niska, selkä ja sisäreidet. Hieroja suositteli vähintää 3 hierontakertaa lisää et saatais kaikki paikat kunnolla auki. Nuka oli oiken mukava hierottava makasi aika kivasti paikallaan. Hieronnan lopuksi tuo kakara kääntyi selälleen ja venytteli etu- ja takatassut mahdollisimman pitkälle. Jos se osais puhua ni olis varmaan meinannu et AHH, miten hyvä olo tästä tulikaan. Huomenna soitellaan hierojalle ja pyritään saamaan ens viikolle hieronta-aika.

Nukassa ja Ukossa on yks silmiinpistävä ero. Ukko venyttelee itseään vähän väliä ja Nuka taas hyvin satunnaisesti. Pitänee kysyä hierojalta ohjeet et miten saa tuota koiraa venyteltyä kotosalla.