Nukan kanssa innostuin tänään tekemään tokoa tuossa pihalla. Ei otettu seuraamista ku kontakti vaikuttaa niin vahvasti muissa lajeissa. Huomenna pitäisi ehtiä aamusta tekemään lyhyt jälki ku ens kuun 7. päivä meillä on seuraavat yhteistreenit ja yhtään jälkeä ei oo tehty sen jälkeen. Mutta takaisin tän päivän tokoihin.

Ensimmäisenä harjoiteltiin luoksetulon stoppia. Jotakin on tauon aikana tapahtunut. Nuka ei liukunut ollenkaan. Eikä alkanut ennakoimaan pysäytystä vaikka tehtiin monta toistoa. Ainut missä oli ongelmia niin istumaan jäämisessä. Meinasi väkisellä painua maahan.

Toisena kaukokäskyjä. Maahan-istu vaihdot on aivan hirveitä. Jos oon koiran nenän edessä se kyllä vaihtaa mut jo askeleen taaksepäin siirtyminen aiheuttaa joko juurtumisen maahan tai hiiitaaan nousun istumaan ja tuossa hitaassa istumisessa se jää istumaan tosi huonosti. Tähän tarvis nyt jonkun kaverin katsomaan et mitä tälle tehdään. Tämän hetkinen tulos kisoissa tästä liikkeestä on pyöreä 0. Hienosti muuten meni maasta-seisominen ja jopa seisomisesta-istuminen. Ilmeisesti ollan tehty liikaa noita istu-maahan vaihtoja. Nuka kyllä nousee istumaan pitkältäkin matkalta jos otan askeleen sitä kohti mut muuten jää vaan makaamaan.

Viimeisenä treenattiin noutoa. Ensin ei meinannut hakea mut kannustamalla haki oikein hyvin. Tulee lähettyville istumaan ja odottaa et otan kapulan. Sivulle tuloa treenattiin nytten ja sujui oikein mukavasti. Yhdellä kerralla toi oikein mukavasti sivulle asti ilman apuja (jäi hieman kauas ja vinoon mut on kuitenkin jo hoksannut idean) Avuilla tulee sivulle oikein hyvin. Palautusvauhtia pitäisi saada kasvatettua ilman et kapula tippuu suusta.

Pitänee ottaa yksityis/paritunti Minnalta ja käydä läpi näitä ongelma liikkeitä. Lisäksi meidän täytyy kohta alkaa ottamaan myös jääviä liikkeitä sekä seuraamista jos aiotaan mennä sinne tokomestiksiin. Kiinnostais kyllä käydä yksi avo-koe ennen sitä mut aika vähän noita näkyy täällä päin olevan heinäkuussa.