Treenattiin Nukan kanssa hetkonen noita tokoliikkeitä. Aloitimme treenit vaikeimmalla liikeellä eli

NOUDOSTA: Ensin istuin lattialla ja heitin yhdesti pallon ja sen jälkeen kapulan hienosti haki molemmat. Ihan seisomaan ei vielä päästy mutta istuin porrasjakkaran ylimmällä askelmalla. Tällä menolla päästään kesällä noudon osalta avo-luokkaan kisaamaan.

Seuraavana tehtiin KAUKOJA: Ensin ihan istu-maahan n.5 metrin matkalla. Nyt ei esiintynyt jumimista ja muutenkin nätit vaihdot. Harjoiteltiin myös istu-seiso vaihtoja. Tässäkin ollaan edetty hienosti treeneihin nähden. Muutamia lähes täydellisiä vaihtoja. Seisomisesta istumaan meno on se vaikein. Nuka siirtäisi aina mielellään takajalat mahan alle istuessaan.

Viimeiseksi tehtiin MERKKIÄ: Hienosti sujuu mutta välillä ei käänny kokonaan vaan jää sivuttain merkin taakse.

Jatkamme harjoituksia jos huomenna vaikka jaksaisi tehdä ruutua ja maahan-seiso harjoituksia. Perusasentoa, oikealle käännöksiä, täyskännöksiä vasemmalle sekä luoksetulon pysäytystä pitäis myös treenata.

21.2 olis möllikisat OKK:lla ja aattelin et jos sinne pääsis kokeilemaan noita avon liikkeitä kisoissa niin tietäis mitä pitää vielä treenata. Mut katsellaan ja kuulostellaan tilannetta.