Eilen suunnattiin koko perheellä tallille ja mä totta kai treenaamaan tokoa. Ihana se kenttä ku pystyy sekä hepat et koirat treenaamaan samalla reissulla.

1. Ruutu: Tässä jatkoin viime kertaisesta ja kappas loppujen lopuksi Nuka vetäsi ruutuu 40m päästä. Ei riittäny enää mun heittokäsi palkkaamiseen mut jatketaan treenejä. Nyt pitäis alkaa ottaa myös niitä maahanmenoja sekä kävelyä.

2. Luoksetulo: Tässä häiriökoira oli liian luja houkutin ja läpi tuli kaikki käskyt. Hieman kuitenkin hidasti vauhtia. Vein tässä välissä sitten Ukon talliin et voidaan treenata rauhassa. Ihan ok, hieman valui seisomisessa ja maahanmenossa jää kyynärpäät ilmaan. No ehkä se tässä vahvistuu.

3. Kaukot: i-m-i tämä ok pitkällä matkalla. m-s tein pitkältä matkalta ja täydellinen. s-m tässä ei jotenkin hoksaa ideaa ja tein ihan nokan edessä. i-s tämä myös pitkällä matkalla ja loistava. s-i lyhyeltäkin matkalta siirtää hieman jalkoja. Hiotaan noita huonoja ja jatketaan harjoituksia.

4. Tunnari: Tämä tehtiin nyt rautalangasta vääntämällä. 3Xnami oman alla; 2 ekaa vein kapulan ja namin itse vikalla kerralla jani vei kapulan kun olin vienyt namin. Tehtiin yks ilman namia ja toi oman. Sitten vielä nami alla. Nyt se ainakin on alkanut käyttää nenäänsä eikä vaan hae ensimmäistä kapulaa. Jatketaan tällä linjalla jonkun aikaa.