Nukan kanssa tehtiin heti aamusta hieman tokoa. Liikkuminen on vähentynyt ja matkaa on saanut pidennettyä. Ehkä me tästä kisoihin päästään. Kesä tulee todella nopeasti. Toiveissa olisi osallistua yhteen Avoimen luokan kokeeseen ennen toukokuuta. Töissä meillä oli työvuorosuunnittelupalvelin alhaalla melkein kuukauden ja tästä johtuen en ole pystynyt ilmoittautumaan kokeisiin ja nyt täytyy vain toivoa et päästään jonnekkin.

Kaukoja ollaan treenattu joka päivä "vanhanaikaisella" tavalla ja katsos kun on tuottanut tulosta. Pitää vaan joka päivä muistaa hioa noita jotta saadaan tekniikka lihasmuistiin. Ei mulla kyllä ole Voittajan kokeita ajatellen suuria toiveita mutta jos edes tulos saataisiin niin olisi hienoa.

Tänään ehdittiin Janin kanssa tehdä tunnari x 2. Ensimmäinen toisto: pidin nyt huomattavasti lyhyemmän aikaa kapulaa kädessä ja mukana oli 5 vierasta kapulaa. Kapulat perinteisesti pystyssä ja rivissä. Hienosti pikku koira toi oman. Toinen toisto oli hieman huonompi. Nyt kapulat kellotauluna. Nuka käytti jokaista kapulaa suussa mutta toi kuitenkin oman. Täytyy vaan treenata lisää tuota varmuutta.

Ruutua oli tarkoitus treenata mutta jää taas väliin tältä päivältä ku tuulee niin nauhat ei pysy paikallaan ja Nuka ei meinaa tunnistaa liikettä ruuduksi jos sitä ei ole merkattu nauhoilla. Pitäis päästä treenaamaan ruutua vaikka halliin ni ei tuo tuuli haittaisi harjoituksia.