Nukan kanssa tehtiin pikkuisen tokoa pihalla. Teemana luoksetulon stoppi, ruutu, merkki ja hyppy. Noutoja olisi pitänyt ottaa mut en nyt jaksanut ite alkaa niitä pähkäileen.

Ruutu: Nuka yritti karata aluksi aina hypylle. Tarpeeksi lyhyeltä matkalta niin johan meni ruutuun. Palkkasin pallolla Nukan taakse. Hienosti meni mut toivoisin et paikan sais keskemmälle ruutua. Täytynee tätä työstää sit tuolla valkoissa lisää. Lopuissa yritti taas jumia samalla tavalla ku silloin ku alettiin hyppyä treenaamaan. Katotaan miten tässä käy. Yhdesti tein myös tuon maahanmenon ja seuraamaan tulon. Sujui hyvin.

Merkki: Hienosti teki. Paikkaa pitää vaan saada paremmin merkin taakse nyt jää hieman sivuun ja tästä voi sit seurata et kisoissa jää tosi kauas. Tyytyväinen olen kuitenkin et pikkukoira vielä muisti et mikä se merkki onkaan.

Hyppy: Tehtiin vaan kerran ku istui heti käskystä hypyn takana ja siihen sit palkkasinkin tuon koiran.

Luoksetulon stoppi: Tehtiin sillä tavalla et hietin pallon takapalkaksi ja sanoin samalla taka joka merkkaa koiralle et siellä takana on palkka. Matkaa about 5m ja sitten heti stoppi ja vapautus palkalle ku kaikki jalat on liikkumatta. Näitä toistettiin varmaan 5 kertaa ja huomenna pitäis taas tehä näitä et päästään kasvattamaan seisomisen kestoa ja loppuviimeksi matkaa. Lyhyellä matkalla ei ainakaan liuvu yhtään tai korkeintaa askeleen.

Hirveellä mielenkiinnolla oottaa jo valkkojen alkamista et pääsee jonkun katottavaksi ja saa vinkkejä miten jatkaa noita ylemmän luokan liikkeitten treenausta ja sit toki avoimen liikkeiden varmistamista.

Hiisi! Meinasin unohtaa et tehtiin me askelsiirtymiä seuraamisessa; oikea ja vasen ok, peruutuskin kohtalainen. Näitäkin täytyy treenailla ku kuitenkin se voittajaluokka häämöttää. Viime kisoissa ei kuitenkaan mitään älyttömiä puutteita ollut vaan oltiin ruosteessa sekä ohjaaja että koira. Toki nuo kaukot täytyy treenata semmoisiksi ettei mua jännitä niissä niin osaan ite toimia oikein. Itseasiassa kaukot on menny tosi paljon eteenpäin viime kisan jälkeen ja aattelin seuraaviin kisoihin ruveta kattelemaan paikkaa joko tän kuun lopulle tai sitten ens kuun alkuun.