Eilen oltiin alkeiskurssilla viimeistä kertaa. Treenit oli tosi kivat. Sain oman mielentilan sopivaksi ja kertaakaan ei Nuka yrittänyt mua näpsiä. Harjoituksen/Radan lopussa Nuka tulee aina saamaan eteenpäin heitetyn palkan se kysyy joka välissä multa et mihin sit.

1. Ekaksi oli kontaktiharjoituksia palkka n.3m:n päässä edessä ja piti antaa joku käsky millä pääsee palkalle. Me isot koirat mentiin ekaksi puomille. Ekalla kertaa Nuka meinas tippua puomilta ylös mennessä ja loppu ei ollut tarpeeksi terävä. Kaksi muuta kertaa sujui oikein mukavasti. Otin käskyksi mennään -komennon eli vain ainoastaan sillä pääsee palkalle/pois kontaktilta. Sitten A:lle. Nukan on vaikeampaa pysähtyä A:an alastulokontaktille toka kerta oli kuitenkin ekaa kertaa parempi. Täytys saada nuo kontaktiesteet kotiin.

2. Radan pätkä. Kutsuhyppy-hyppy-putkeen. Tää sujui muuten hyvin mut itsellä oli liian lyhyt merkki putkeen. Yks rima tuli alas mutta ei edes yrittänyt ali.

3. Radan pätkä. Hyppy-rengas(kutsuttiin renkaan takaa)-(valssi)hyppy-putkeen. Itse mokasin tossa renkaan jälkeiselle hypylle viennille. Uusinta sujui hyvin mut taas oli liian lyhyt merkki tonne putkeen.

4. Hyppy-putki-pituus. Tämä sujui tokalla kertaa hyvin ekalla kerralla pituus kaatui kokonaan. Taas liian lyhyt merkki kädellä.

5. Pituus-putki(kauempaan päähän) Molemmat kerrat sujui hyvin.

6. Tein odotellessa pariin kertaan A:ta ja rengasta. Molemmat sujui oikein hyvin.

7. Päätösrata. Hyppy-hyppy(90asteen kulma)-hyppy-(90asteen kulma)hyppy-putkeen-hyppy-(90asteen kulma)hyppy. Mun ohjaus oli tosi huonoa, mutkittelua ja ylimääräistä huitomista mutta Nuka ei tiputtanut yhtään ainoaa rimaa koko radalta. Mulla oli sellanen fiilis ku oltais voitettu joku maailmanmestaruus.

Jatkamme agin treenausta jatkokurssilla syyskuun lopulla. Nyt pitäis tehdä reissu Haaparantaan ku siellä oli putki ja pussi hintaa 30e/kpl.