Eilen käytiin paimenessa ja kesän ekat treenit Tyrtsillä isolla pellolla (joka siis on myös kisapeltona jos sinne asti päästään). Meidän treenit ei aivan menneet putkeen.

Eka setissä: Itse olin aivan hukassa ja koira vain peesaili lampaita. Oikealle ei taas halunnut mennä minkäännäköisellä kaarella. Tällä pätkällä tuntui et toi koira vaan tekee jotain mut ei mitään kunnollista. Ite olin ku ö aapisen laidalla.

Toka setti: Minna nostatti Nukaa aika paljon ja saatiinkin sitä nyt sinne tasapainoon ja kuljettamaan lampaita. Pari pikku pässiä oli sellasia jotka Nuka vaan jätti pois laumasta, sen mielestä niitä ei tarttenut huomioida. Itelle meinas tulla hiki ku innostin koiraa juoksemalla. Olin ite hukassa tälläkin pätkällä.

Loppufiilikseksi jäi et taitaa olla meidän heinäkuun kisat toivelistalla aika kaukana. Mut katellaan vielä seuraavat treenit ja keskustellaan Minnan kanssa et miltä vaikuttaa. Viime kesänä saatiin se ryntäyshomma ekalla kertaa tuolla pellolla. Itellä ei ollut edes treeneihin lähtiessä kovin hyvä olo ku allergian takia ei taho saaha nukuttua (ei henki kulje kunnolla) joten osaltaan noi mokat johtu musta ku käskyjen ajoitus/ ääneen sanominen oli jotenkin ylivoimaisen vaikeaa.

Ukon patin tulokset oli tänään tulleet ku niistä soittelin. Puhelimessa oleva henkilö ei voinut tuloksia kertoa ja käski odotella ell:n soittoa joten taidan taas aamulla soittaa uudestaan ja sanoa et voisko oikeasti ne tulokset saada ja milloin ne yleensä on tulleet ku niistä on useamman kerran soitellu perään.