Tänään tehtiin oikein supertiukkaa ja kunnolla vaatimalla treeniä. Eniten tympäs se et treenit sujui normaaliin tyyliin. Nuka teki normaali tyylillä ihan superisti töitä. Kyllä se treeneissä osaa...

Paikallamakuu; Tein alokasluokan paikallamakuun. Ei mitään ongelmia vaikka koirien takana käveleskeli mies. Ei edes yrittänyt perään.

Seuraaminen; Tehtiin 2 kertaan oman mielen mukainen seuraamistreeni kun kenttä oli kyllästetty leluilla ja makupalakipoilla. Lisäksi Minna ja Juha (muistelisin et tuo ois sen miehen nimi) teki häiriötä kävelemällä juoksemalla ja heittelemällä leluja. Ekalla pätkällä Nuka yritti ottaa pariin otteeseen leluja uskoi kieltoa. Toinen pätkä sujui jo paremmin vaikkakin vierestä heitetty lelu aiheutti pienen sivuliikkeen mut korjas heti ku kielsin.

Liikkeestä maahan; Tämä sujui häiriöstä huolimatta hienosti. Myös ylösnousu oli hieno.

Luoksetulo; Lähti perään. Toisella yrityksellä hienosti -- suoraan sivulle. Loppuasento oli aavistuksen vino mut hieno koira kuitenkin.

Hyppy; Ekalla istui seiso käskyllä. Toka hienosti ja teki sen lopuksi ekalla käskyllä sen perusasennonkin.

Noudot: Tein muutamia noutoja sekä puulla et metskulla. Hienosti haki molemmat. Ainut missä oli ongelma on palautusvauhti mut sitä ehditään himmata tässä.

Kokonaisuudessaan treenit oli ihan huiput. Nuka jopa hengas ihan normaalisti eikä ollu koko ajan menossa jonnekkin. Nyt pitäis löytää matotettu halli minne menis treenaamaan muutaman kerran jos tuo haahuilu johtuikin siitä et oltiin mattohallissa. Tai sitten se tekee niitä jouksujaan.