Eilen ei millään olis jaksanut lähteä treeneihin kun on tässä kaikenlaista juttua ollut. Lähdin kuitenkin ja näistä tulikin ihan huiput treenit loppujen lopuksi.

Kaukot: Tehtiin osissa; i-m tämä sujuu pitkälläkin matkalla, m-i tässä Nuka jumii tosi paljon ja matkaa ei meinaa saada millään lisää -> Nyt kokeillaan et joka kerran ku jumiin käyn vaan nostamassa sen ylös palaan takas paikalleni ja aivan superisti palkkaa. huom! ei saa puhua!!! m-s-m tästä tulee hieno nyt menee jo hienosti hissinä ylös ja alas ei liiku milliäkään. s-i-s Tässä riittää työmaata; istuessa vetää jalat alleen ja seistessä liikuttaa taakse mut treenataan.

Seuraaminen: Tehtiin 4 pitkää suoraa seuraamista ja koko ajan häiriönä olleet lelut lisääntyivät. Ainoa mihin reagoi (ainoastaan yhdellä ohituskerralla) oli viimeisenä olleet pehmolelut. Korjasi heti kun annoin seuraa käskyn uudestaan.

Paikalla istuminen/makaaminen: Tehtiin n.2 minuutin paikalla istuminen missä käytiin välissä palkkaamassa koiria (kaikki kävi yhtä aikaa) olis pitänyt olla kamera. Kaikki 5 koiraa istuivat kuin tatit paikallaan oli muuten hienon näköistä. Rivissä oli 2 aika alkeissa olevaan koiraa, 1 avossa kisaava, 1 voittajaan tähtäävä koira ja sit Nuka joka on siis alon ja avon välissä tällä hetkellä. 3 minuutin paikalla makuu; Nyt taas katseli ympärilleen enemmän etenkin silloin kun nuo aloittelevammat koirakot nousi/käytiin palkkaamassa. Nuka ei kuitenkaan noussut tai liikutellut jalkojaan.

Yksilöseuraaminen: Jokainen teki seuraamisen liikkuroituna yksikseen. Nukan seuraaminen oli loistavaa 1 vino perusasento ja ekalla suoralla hieman seilasi sivusuunassa mut muuten aivan hemmetin hieno.

Lopuksi otin vielä noutoa ja pääsin jopa nousemaan puoliksi seisovaan asentoon. Nukalla oli taas hieman enemmän vauhtia jopa kapulan kanssa ja toi sen hienosti. Edistytään hitaasti mutta varmasti ehkä tämä on jo joskus syksyllä siinä kunnossa et voidaan miettiä avoimen luokan kisoja.