Treeneissä oltiin taasen. Nukalla vähän läh läh fiilis jo lähtiessä. Meillähän tuota lämmintä riitti tällekkin päivälle. Pitemmittä puheitta takaisin treenien pariin.

Aloitettiin seuraamisesta:

1.Tehtiin ensin pitkä, sitten puolet, sitten puolet jne. Nuka otti tosi paljon häiriötä pitkän seuraamisen aikana ensin kouluttajasta ja sitten muiden koirien palkkauksesta. Lyhyemmät pätkät meni tosi hienosti. Varsinkin viimeinen n. 15m:n pätkä oli aivan huippu, kouluttajaakaan ei edes vilkaistu. Pituutta täytyy harjoitella.

2. Sitten tehtiin pelkkiä liikkeelle lähtöjä. Muutama eka oli silleen no joo. Koko ajan paransi. Viimeiset lähdöt oli oikein kivan sähäköitä. Hyvä Nuka!

3. Sitten otettiin oikealle kääntymisiä ja näistä saatin suorastaan huippuja. Tiiviitä ja sopivan sähäköitä. Hyvä me.

4.Sitten juoksupyrähdyksiä ja Nuka pysyi tosi hyvin oikeessa paikassa vaikka mentiin jo aika lujaa. Vähän seilasi sivusuunnassa mut ei edistänyt.

5. Maahanmenoja. Tosi nopeita ja hyviä. Ei ottanut häiriötä toisista vaikka lyhyimmillään tehtiin parin metrin päässä toisista. Tämä onkin ollut meillä aina hyvin vahva liike.

6. Paikallamakuu. Mentiin rinkiin jossa koirien väli oli n.3m. Nuka meni maahan hyvin mut kun vastapari ohitti sen niin nousi ylös. Käskystä meni takas maahan. Välipalkkaus ei ennakoinut sivulletuloa, ei noussut istumaan. Tosi hieno meidän edelliskertaan verrattuna.

7. Nouto. Kapula kiinnosti myös maassa ollessaan ja hienosti toi sen käteen asti. Mun pitää ostaa joku uus kapula kun tuo vanha on niin hyi ja Minnalla on aivan superkapulat.

8. Hyppy. Nuka meni muuten hyvin mut aina kun sanoin seiso esteen takana se istui. Nyt sanon sen jo siinä vaiheessa kun koira ponnistaa niin silloin jää seisomaan. Nyt istuminen jää tauolle ja treenataan taas vaan seisomista. Viereen paluuta pitää kanssa harjoitella.

Kokonaisuudessa ihan kivat treenit meidän treenauksella. Paikallaolo, seuraaminen ja hyppyn loppu kuntoon niin voidaan suunnistaa sinne kisaamaan.