Tilannekartoitus missä mennään noitten VOIttajan liikkeiden kanssa:

Paikkamakuu 4 min piilossa: Treenauksena ajan pidennys, levottomuus ja maahanmenon suoruus.

Seuraaminen: Hiljaisuus ja keskittyminen alusta asti. Liikkuroituna käännökset ja askeleet.

Liikkeestä istu: Muutamaan kertaan treenattu ja oikein hyvin sujui. Ei kauheesti treenata ennen ku ollaan saatu se yks avoimen ykkönen takataskuun.

Ruutu: Tämä tuntuu vieläkin olevan aika lailla levällään. Välillä tekee tosi hienoja ruutuunmenoja ja välillä jää vaan tuijottamaan mua. Enää ei kutsuta ruudusta luokse vaan mä meen palkkaan koiran ruutuun jotta se ei kuuntelee pysäytyskäskyn ja jää sinne ruutuun. Seuraamiseen tuloihin tarvitaan lisää varmuutta.

Metallinouto: Luovutuksen suoruus.

Hyppynouto: Vinojen heittojen palautukset ilman vartaloapua. Ohjaajan täytyy harjoitella suoria heittoja.

Kaukot: Edelleen takajalkojen liikkumattomuus vaikkakin ollaan päästy jo hyvälle mallille tällä saralla. Tätä täytyy treenata joka päivä.

Luoksetulon seiso ja maahan: Seisominen on edelleen se meidän heikoin lenkki. Tähän saatiin hyvä harjoitus viime kerralla ja kokeillaan kyseisellä tavalla vahvistaa seiso käskyä. Maahanmenossa pidetään yllä jo opittua ja huolehditaan siitä että myös kyynärpäät pysyvät maassa eli toisin sanottuna vapautetaan suoraa maasta palkalle.

Tunnari: Matka, hajustaminen, varmuus ja eri asetelmat. Tässä ollaan myös otettu hirvittävä harppaus eteenpäin. Nuka ei ole pitkään aikaan tuonut muita kapuloita kuin oman. Saattaa kyllä käyttää muita suussa mutta ei nosta niitä. Tätä vaan sitkeästi treenataan ja eiköhän me tällä saada koira kisavalmiiksi.

Yleisesti häiriöiden lisääminen ja turnauskestävyys. Täytyy tässä lähiaikoina kokeilla saada Sirjaa katsastamaan meidän suoritusta jotta saadaan lisää vinkkejä miten jatketaan.