Eilen suunnattiin pitkästä aikaa Minnan treeneihin. Ehdin kotona jo harmitella kun pakkanen alkoi kivuta ylöspäin ja suuntasi pakkasrajaan mutta koirakoulun kotisivuilla olikin jo merkintä että pidetään treenit vaikka pakkanen nousisikin.

1. Perusasentoja: Taas meillä on edistämisongelmaa. Palkataan taakse ja koitetaan taas saada se paikka kohdalleen.

2. Suoraa seuraamista: Nämä kivasti. Ei liikkunut sivusuunnassa yhtään (matkat n.5m). Pari kertaa otti häiriötä kun viereinen ohjaaja heitti palkan ihan meidän viereen.

3. Seisominen liikkeestä: Ekalla kerralla meni maahan. Toinen kerta (tein koko liikkeen) täydellisesti.

4. Luoksetulon pysäytys: Tässä ei meinannut pysyä paikoillaan. Nousi ylös/meni maahan kun käännyin. Itse pysäytykset hienosti. Muutama myös läpijuoksuna.

5. Paikallamakuu: Tehtiin 2 min. paikallaolo liikkuroituna. Menin piiloon ja yhdesti Nuka oli vaihtanut etujalanasentoa muuten oli ollut rauhassa.

6. Maahanmeno liikkeestä: Tämä sujuu rutiinilla. Meidän paras liike.

7. Luoksetulossa maahanmeno: Hiipii ja menee hidastettuna maahan. Onneksi ei etene kuin 1-2 askelta mutta tuo maahanmeno on ihan sairaan hidas. Läheltä otettuna liikkeesta maahanmeno onnistuu todella hienosti ja nopeasti.

8. Hyppy: Tein taas avoimen hyppyä. Minna käski tehdä yhtäaikaa käskyn ja käsimerkin niin saadaan tuo käsimerkki nopeasti pois. Tehtiin n. 5 toistoa joissa yhdellä kertaa kosketti takaisin tullessaan estettä. Loppuasento oli monesti vino.

9. Idioottirinki: Tein ensimmäisen kerran kokonaisena liikkeenä. Vasemmalle käännökset oli huonoja(täytyis varmaan treenata niitä taas). Loppua kohden parani. Seisominen ja maahanmeno tosi hyviä. Istumiseen tarvii vielä apua. Treenattiin vielä pari irrallista istumista.

10. Treenasin odotellessa vasemmalle käännöksiä jota alkoikin sujua jo paljon paremmin.

KOTILÄKSYT: PERUSASENTO, LUOKSETULON MAAHAN, ISTUMINEN