Ukon kanssa tehtiin temppuja ja leikittiin noutamista. Ukko on vähän nihkeesti luovuttanut nyt noita leluja kun Nuka tuppaa viemään ne, joten heiteltiin pihalla lelua ilman Nukaa. Hitsi kun tuo nauttii kun pääsee tekemään jotain ilman Nukaa. Itsellä olis tässä kohtaa parantamisen varaa ja pitäis Ukolle olla enemmän kahden keskistä aikaa. Temppuja tehdään ihan huvin vuoksi kun ei Ukkoa tuo toko oikein kiinnosta. Pusu oli päässyt unohtumaan mutta muistuihan se mieleen kun hieman helpotettiin. Mamman oma pieni musta mussukka.

Nukan kanssa jatkettiin treeniohjelman seuraamista.

Paikalla olo: Hienosti likka meni tänään maahan ja ei yrittänytkään taittaa jalkaa alleen. Palkkasin joka maahanmenosta Nukan eteen ja laitoin namin maahan ettei se nouse ylös. Otin mukaan lyhyempiä ja pidempiä siirtymisiä (siis minä siirryn). Parilla ekalla kerralla Nuka yritti nousta ja lähtä mukaan mutta sittenhän tuo jo sujui. Edes takaisin tullessa ei yrittänyt nousta ylös. Palkkaan Nukaa nyt pelkästään etujalkojen väliin jottei kyynärät nouse ylös palkatessa. Seuraavalla kerralla aletaan pidentämään aikaa. Jos treenit näin hyvin sujuu eteen päin voidaan kohta alkaa lisäämään häiriötä. Olen hyvin tyytyväinen Nukan etenemiseen paikalla olossa; tämä kun on ainoa liike jossa voi pilata muiden suorituksen kokeessa ja lisäksi vielä tärkeimpiä liikkeitä paimennuksessa.

Liikkeestä seisominen: Muutamia istumisia tuli ja pari kertaa liikkui, mutta hienosti meni harjoitteluun nähden. Tämähän on liike jota en osannut Ukon kanssa treenata ollenkaan. Vielä Nuka kaipaa käsimerkkiä mutta nami on jo siirretty toiseen käteen jotta saadaan häivytettyä tuo käsimerkki.