Lauantaina lähdettiin jännityksellä kohti Kiikon kenttää ja toista starttia Avoimessa luokassa. Lähinnä jännitti et kestääkö mulla ääni ku perjantaina vaan pihisin ku ei enempää ääntä lähteny.

Yleisesti: Koe oli oikein mukavasti järjestetty ja ihmiset olivat kylmästä kelistä huolimatta hyvällä tuulella. Nuka kävi tosi kuumana ja odotellessa aattelinkin kaikkea kauheaa mitä voi sattua jos en saa hallittua tuota kuumakallea.

Paikallamakuu 3X10=30

Nuka makasi rauhallisesti koko ajan ja ei ennakoinut ylös nousua. Kiitoksen jälkeen viereisen koirakon palkkaus oli liikaa ja Nuka olis halunnut lähtä mukaan onneksi uskoi ei ja tänne käskyä. Tämä viereisen parin ohjaaja palkkasi koiraa muutamalla juoksuaskeleella taakse ja tosi kimeillä kiljahduksilla. Onneksi ei sattunut mitään kummempaa.

Seuraaminen 2X9=18

Pisteet meni edistämisestä ja yhden perusasennon puuttumisesta. Itse en tykännyt tästä ollenkaan ja en olisi antanut näin hyviä pisteitä. Koko ajan edisti, liikkui sivusuunnassa ja perusasennot vinoja. Lisäksi koira tuntui tosi levottomalta.

Liikkestä maahan 2X10=20

Muuten hyvä mut omasta mielestä meni taas vinosti maahan. Tätä täytyy nyt ruveta korjaamaan et sen sais menemään suoraan.

Luoksetulo 3X9=27

Tässä liukui eteenpäin mut se oli oletettavissa. Tyytyväinen olen suoritukseen.

Liikkeestä seiso 2X10=20

Tämä ihan täydellinen.

Nouto 2X10=20

Tässä lopun perusasento hieman vino mut tuomari ei siitä rokottanut. Hienosti lähti hakemaan ja toi hyvin.

Kaukot 3X10=30

Nämä oikein hyvin. Hieman terävämmin saisi nousta ylös.

Hyppy 2X10=20

Takaisin tullessa haukahti. Muuten oikein hyvin.

Kokonaisvaikutus 1X10=10

Tässä olisin itse vähentänyt pisteitä koska koira oli levoton ja vinkui muutamassa kohdassa. Liikkeiden välissä. Ilmeisesti tuomari ei sitä kuullut joten ollaan tyytyväisiä.

Yhteensä 195/200 ja 1.palkinto ja 2. sija