Viime torstain agitreenit jääneet päivittämättä. Elikkäs tehtiin rataa pätkissä. Lähes liitelyä ja muutamia aivan superohjauksia. Ainoastaan muutamia vaikeita rimoja tuli alas. Pysäytystaktiikka tuntuu toimivan oikein hyvin ja lisäksi se että Nukaa palkataan ainoastaan makupaloilla. Jatkamme samalla linjalla ja toivottavasti joskus kevään/kesän aikana päästään radoille. Tai ainakin tämän vuoden aikana. Kuvioita en enää muista yritän huomisen treenit muistaa päivittää ennen ku unohdan koko homman.

Maanantaina käytiin tokossa ja siellä olikin sitten mielenkiintoisia ja vaikeita häiriöharjoituksia. Siis oikein loistavat treenit.

1.harkka: Kaukot. Toimi ok läheltä ja ilman häiriötä. Häiriöt olivat liian voimakkaat ja ainoastaan istu-maahan-istu toimi häiriössä. Pareittain ihmiset sen vieraan koiran vieressä ja siitä käskytykset.

2.harkka: Noutoja. Sekä metalli että puu oikein hyvät yksinään. Myös häirittynä ok. Samantyyppisesti kuin tuossa kaukoissa tuo häiriö.

3.harkka: Luoksetulo lelujen keskellä stopaten. Taas valuu seisomisessa. Saatiin neuvoksi palata taas tekemään niitä takaa heittoja ja ei koskaan kutsuta koiraa luo vaan aina palkataan sinne taakse. Ei tällä hirvee kiire ole ku kokeeseen reilu viikko.

4.harkka: Hyppy. Tein ensin noutona joka ok. Sitten avoimen  istumisen kautta nyt jäi seisomaan. Onneksi oon tänään menossa treenaamaan hallille missä voin ottaa tuota hyppyä useemman kerran.

5.harkka: Paikkaistuminen ei vaan kestä täytyy treenata lisää ja lisää.

6.harkka: Paikkamakuu. Hyvä häirittynä. Toisella kerralla nousi ylös mutta sitten pysyi vaikka olin piilossa.

Jotain saattoi unohtua mut eiköhän tässäkin ollut ihan riittävästi taas treenaamista.