Kotipihalla tokoilua.

1.luoksetulo stopeilla: Seisominen loistava, maahanmeno hidas ja tulee eteenpäin. Treenataan maahanmenoa erikseen ilman luoksetuloa palkkaus ainoastaan "taaksepäin" suuntautuvista maahanmenoista ja nopeista.

2.seuraaminen: ääntelee, peruutuksessa vino, muuten ok. Ääntelyyn ei auta kuin pitkät tylsät suorat ja säännöllinen treenaus. Peruutuksessa täytyy palkata ulospäin jolloin (ehkä) suoristuu.

3. ruutu: Tekee 10m ok, pidempi matka tarjoaa merkkiä tai jää välille. Tehtiin lopuksi läheltä pelkkiä lähetyksiä ja loppua kohti tarjosi hyvin ruudun keskelle. Matkan pidentämistä ja ruudun löytymistä treenattava päivittäin. Jos vaan kelit pysyy suotuisina ja ehtii lapsenhoidolta.

4. Kaukot: istu-seiso ja maahan-seiso sujuvat 2m päästä hyvin. seiso-istu liikkuu helposti eteenpäin läheltäkin tehtynä. seiso-maahan myöskin helposti liikkuu jos matkaa pidentää. istu-maahan-istu meinasi ensin juurtua maahan mutta toistolla hienosti pidemmältäkin matkalta.

5. Liikkeestä istu: Tämä sujui oikein hyvin myös koko liikkeenä.

Tunnaria, hyppynoutoa ja metallia ei päästy tekemään ku ei välineitä. Huomenna tehdään tunnaritreeniä ku päästää ""vieraitten" ihmisten seuraan.