Jaahas aamulla meillä oli pakkasta -35 astetta ja pohjoiseen Tornioon kävi matka. Auto-ongelmia ilmeni ennen ku pihasta päästiin liikkeelle. Sain sitten vanhemmilta auton lainaan jonka konepelti päätti aueta 100km/h nopeudessa keskellä moottoritietä. Onneksi tämän jälkeen loppumatka sujui hyvin.

Kisapaikalle saavuttiin hyvissä ajoin ja ilmoittautuminen meni hyvin. Siinä odoteltiin paikallamakuiden alkamista ja kaverille hämmästelin ku Nuka oli levoton ja tuntui jotenkin ylikierroksilla olevalta. Nuka JOPA PIIPASI MITÄ SE EI OLE KOSKAAN TEHNYT.

Itse kisa sitten...

Luoksepäästävyys 1x10. Normaali suoritus.

Paikallamakuu. 3x0 Nuka ei jäänyt paikalleen vaan hiipi perään. Mitähän se mietti ku tätä ei oo koskaan tapahtunu.

Seuraaminen kytkettynä. 2x6 Nukalla oli mielessä ihan joku muu ku seuraaminen. Katseli, haisteli ja oli aivan superiloinen. Sillä oli kivaa.

Seuraaminen irti. 4x5 Tämä sujui samaan tapaan kuin edellinenkin paitsi et oli paljon kauempana ku ollessaan kiinni. Häntä kuitenkin heilua ja ei välittäny mistään

Liikkeestä maahan. 2x8 Muuten tosi hyvin mut ei noussut ylös lopuksi.

Luoksetulo. 3x10 Tämä oli aivan super hyvä. Ainut vaan et Nuka tuli eteen vaikka olen opettanut sen tulemaan suoraa sivulle. Onneksi siirtyi edestä hienosti sivulle.

Liikkeestä seiso. 2x10 Tässä oli jo Nukan tavanomainen suoritus. Ei mitään valittamista.

Hyppy. 2x8 Tässä Nuka ei olisi millään tullut perusasentoon aluksi joten jäi liian eteen. Lisäksi haisteli estettä ja ehkä jopa tökkäsi sitä nenällä.

Kokonaisvaikutus. 1x8 Tämän tiesinki et tulee huono ku en uskaltanu päästää tuota vapaana hillumaan ku ei ollu ollenkaan kuulolla talutin tuota sit pannasta pisteestä toiseen.

OMAT MIETTEET: Koira ei ollut oma itsensä, jotenkin kauheen levoton koko kisan ajan myös odottelut. Seuraamisesta kyllä saatiin ihan säälipisteitä, itse olisin antanut 0 kummastakin ja ehkä jopa hylännyt kokonaan ku koira ei kuunnellut ollenkaan. Taas tuohon maahan jumimista. Käskytys olisi saanut olla tiukempaa. Onneksi ei enää tarvi ilmottaa etukäteen et tuleeko koira eteen vai sivulle olis nimittäin pisteet lähteneet tuosta luoksetulosta. POSITIIVISTA NUKALLA OLI FILMIN PERUSTEELLA IHAN SIKAKIVAA. Itse hekottelin kokeen jälkeen noille seuraamisille ihan täysiä. On se vaan ihan superkoira. Tekee täysiä kaiken mihin ryhtyy. Katellaan seuraavalla kerralla et miten sitten menee...