Nukan kanssa otettiin aamulla paniikkireenaus ja samalla haluttiin hieman rauhoittaa koiraa ennen koetta. Osasimme hyvin kisapaikalle ja muistin jopa ottaa kaiken mukaan.

Paikkamakuu 3X8=24

Koira hyvässä mielentilassa. Sain suorana maahan. Ohjaajien poistuessa hallista lähti yksi koira heti perään. Halliin palatessa huomasin heti että koira oli liikkunut hieman eteenpäin ja makasi todella kierossa. Nuka oli käynyt istumassa ja mennyt takaisin maahan.

Seuraaminen 2X10=20

Hieman edisti. Teki kaikki perusasennot. Hyvä kontakti. Liikkeen lopuksi ihmiset taputtivat ja Nuka nosti kierroksia. Ei kuitenkaan haukkunut, piipannut tai ampunut katsomoon.

Liikkeestä maahan 0X2=0

Teki loistavan liikkeestä istumisen. Ei edes yrittänyt mennä maahan. Jännä ku tää on ollu yks varmimmista liikkeistä ja nyt on täysin hajonnut. Toki Nuka oli taputuksista levoton eikä oikein keskittynyt edes valmis sanalla.

Luoksetulo 10X3=30

Liikkuri sanoi käsky ennen ku sanoi jätä koira joten laitoin koiran maahan. Pitäisi sääntöjen mukaan jättää istumaan. Hienosti tuo koira tuli mutta edelleen hieman liukui pysäytyksen jälkeen mutta ei yhtä paljon ku edellisessä kokeessa.

Liikkeestä seiso 9X2=18

Tässäkin tapahtui pikku kämmi ja Nuka kääntyi taakse mennessä mukaan yhden askeleen. Tätäkään tuo koira ei oo tehny viimeksi ku joskus viime keväänä. No treenin puutetta oon aika paljon vapauttanut sen suoraa asennoista.

Noutaminen 10X2=20

Hieman vino luovutusasento sekä kääntää pään poispäin musta ku odottaa et otan kapulan.

Kauko-ohjaus 10X3=30

Täydellistä. Näihin olen supertyytyväinen hienot vaihdot ja nyt myös istumiset oli oikein säpäkät.

Hyppy 10X2=20

Tässä pieni piip takaisin tullessa. Muuten täydellinen.

Kokonaisvaikutus 10X1=10

Rauhallisempi mielentila ja itselläkin tuntui et koira oli hallinnassa koko ajan. Ainut jännä kohta oli tuo missä porukka taputti. Huomattavasti tyytyväisempi olen tämän kokeen yleisvaikutukseen kuin mitä edellisen kokeen.

yhteensä 172/200 ja sijoitus 3.

Jotenkin nuo helpot liikkeet tällä kertaa hajosivat. Jääviä pitää nyt sekoittaa urakalla ja mun pitää liikkua ympäriinsä että saadaan varmaksi tuo pysyminen. Lisäksi täytyy katsoa mitä voidaan tuolle paikkamakuulle tehdä koska koira ei oo aikasemmin tuota tehnyt. Tokihan nyt oli pakkasta joten inhottaisikohan kylmässä maassa makaaminen sen verran et ei voinut koko aikaa maata paikallaan. Vai vaikuttiko liikkeelle lähtenyt kaveri siihen et piti nousta ylös. Kuka tietää ja lisää treeniä.