Nukan kanssa aloitettiin tänään 2 on 2off -kurssi Minnalla. Meitä oli tänään 3 kpl:tta. Mukavasti saatiin treenattua ja ilmi kävi ne kohdat miksi kurssille ollaan tultu. Mun pitäis joku minipuomi saada rakennettua tuohon pihalle et vois päivittäin treenata noita kontakteja.

1. harjoitus: Katottiin mitä koirat osaa. Tehtiin harjoitukset sellaisella minipuomilla. Nuka liukuu alas ja sitten korjaa takaisin kontaktille. Itse asiassa eka oli ihan superi.

2. harjoitus: Nyt piti tehdä sellanen äkkiliike puomin lopussa. Nuka ei meinaa pysyä millään.

Tässä välissä oli pikkutauko jolloin jokainen sai tehdä hyppyjä tai rengasta. Nukan kanssa treenattiin hyppyä ja lähtöönjättöä. Kääntyy hyvin mut menee suoraan huonosti.

3. harjoitus: Minna piti koiraa ja auttoi sitä kontaktilla kun ohjaaja jatkoi omaa matkaa. Muutama ihan kohtuullinen stoppi. Valuu välillä tosi pahasti.

4. harjoitus: Ruvettiin jäämään koiran taakse kun se laskeutui kontaktille. Tässä etupalkka veti liian hyvin ja valui lähes joka kerta.

5. harjoitus: Edelliseen sarjaan liitettiin hyppy. Nuka katseli mua eikä etupalkkaa ja meinasi koko ajan liukua alas kontaktilta.

Hirvittävästi on meillä treeniä edessä, mutta tehdään perustyö kunnolla niin saadaan varmat ja kivat kontaktit. Lisäksi täytyy työstää tuota Nukan muhun tuijottamista ku tehdään yhdessä jotakin. Täytynee toko jättää agin sekä paimennuksen takia tauolle. Jos saisin sen huomaamaan nuissa lajeissa et mua ei tartte katella vaan sitä rataa tai elukoita.