Eilen lähdettiin Nukan kanssa agilitytreeneihin ja taas odottelin et tuo räjähtää käsiin ku ollaan oltu tauolla. Mutta pikku koira yllätti ja oli oikein mukava ja jos ei nyt ihan rauhallinen mut tasainen.

1.harjoitus: putki-hyppy-putki-hyppy jne. Tehtiin siis kahdella putkella ja yhdellä hypyllä sillä tavalla et mentiin aina seuraavaan putkeen. Tää oli mulle tosi vaikeeta jotenkin en saanut otetta omasta liikkumisesta. Viimeinen kerta oli jo kohtuu sujuva mut ei ihan liitely tasoa.

2.harjoitus: hyppy-hyppy-valssihyppy-poispäinkääntöhyppy-hyppy-hyppy-valssihyppy-poispäinkääntöhyppy-hyppy. Tässä vaikeutta tuottivat nuo poispäinkäännökset ja se et olin ite niissä hirveen myöhässä ja unohdin käyttää kääntävänä kätenä koiran puoleista kättä. Jos käytän toista kättä pysäytän koiran.

3.harjoitus: hyppy-kepit-hyppy-kepit. Tässä ei hirveesti ongelmia.

4.harjoitus:hyppy-kepit-hyppy-kepit. Tässä ohjattiin hypyn takaa myös kepit. Hieman täytyy Nukaa varmistaa mutta yllättävän hyvin kesti sen että itse olin sivuttaissuunnassa kaukana. Hieno pieni koira.

5.harjoitus: hyppy-kepit-putki-kepit-hyppy-hyppy-hyppy-A. Tässä mokasin tokavikalla hypyllä ja sain riman alas. Täytyis ite muistaa liikkua sulavasti ilman nykiviä liikkeitä. A:lle ei meinannut pikkukoira ehtiä myöskään.

6.harjoitus: A-putki-hyppy-rengas-hyppy-puomi-hyppy-putki-putki. Kontakti huonoja (tehotreenit pitäis ottaa) Ohjasin huonosti putkella ja koira meni väärään päähän. Suora hienosti ja loistavasti kääntyi puomille. Seuraavalla hypyllä ei meinannu kääntyä millään putket ok.