Tarkoitus oli Elisan ja Lu:n kanssa treenailla tänään mut Elisalla oli migreeni ni ei sitten tullu ollenkaan. Itse ehdin jo ajella Haukiputaalle asti ja siellä sit tuumin et mitä teen. Laittelin sit Minnalle viestiä et tarviiko Åsalle häiriötä ja niin me päädyttiin treenaamaan Minnalle.

Nukan kanssa tehtiin kontaktiharjoituksia. Ei oikein sujunu ku pienikin ääni vei katseen pois. Tätähän täytyy treenata.

Seuraamispätkissä ei mitään huomauttamista ku ite kuljin suoraa koirakin pysyi oikeassa paikassa. Pientä edistämisen tynkää oli parissa kohdassa mut korjas ku yskäsin.

Paikallamakuu. Tämä oli siis jotenki aivan kauhee tänään. Ekalla kertaa hiipi perään ja tokalla kertaa nousi ylös 2 kertaa ja eteni ainakin metrin verran. Komensin aina kaukokäskynä takas maahan. Näitä täytynee ottaa Nukan kanssa nyt vaikka missä ku on ruvennu tökkiin tuo paikallaolo ilmeisesti kyllästyy.

Luoksetulon seiso. Hieno pysäytys 2 kertaa. Sit jouduin tekeen alokasluokan luoksetuloja viis ettei ennakoinut pysyäytystä.

Noudot. Hienosti onnistui ja avuilla tuli sivulle asti. Metallin vielä hieman hitaampi ja sivulletulokaan ei mikään mahtava.

Kauko. Tehtiin vielä i-s-i kaukoja muutamia ja hienosti meni vielä vähän liikkuu mut eiköhän se tästä etene.

Hyppy. Sekä alon et avon hyppy tosi kivasti. Kummassakaan ei huomauttamista.