Käytiin Niinan ja Waltsun kanssa viime hetken treenit ennen lauantain näyttelyä. Kyllähän tuo viimein malttoi olla ihan nätisti ku kilkatin ja herätin neitin huomion joka välissä. Nätisti tuo seisoo siitä ei voi ainakaan miinuspisteitä antaa.

 

Myös Lauran 5kk:n ikäinen bc uros kävi siinä meitä moikkaamassa. Nättihän tuo oli aika lyhyt karvainen ja kauheen suloinen vähän arasteli minua mut kun uskalsi tulla jutteleen ni istukin sit sylissä rapsuteltavana.

 

Tavarat on pakattu ja aamulla lähtään sit ajeleen Turkua kohti. Sinne oli ilmoitettu ihan kivasti Oakmeadow- kasvatteja joten tosi kiva niitäkin kattoo ihan luonnossa ja luulen et myös Nukan sisko Kurumi on ilmoitettu. 5 pentua on kokonaisuudessaan joten on siinä Nukalla kilpakumppaneita.

 

Nuka ei taaskaan oikein pesusta tykänny. Korvat luimussa seisoi suihkussa ja nyrpisteli nokkaansa. Harjaamisessa pysyi ihan kivasti paikallaan mutta hiusten kuivaaja on aivan järkyttävä. Jani piti kiinni et sain kuivattua ja harjattua tuota turkkia. Nuka on nyt todella hienon näkönen vielä näkee et se on kakara mut turkkia kuitenkin on jonkun verran.

 

Nyt nukkumaan ja huomenna kohti Turkua…