Blogin päivitys on jäänyt hieman vähemmälle. :)

Viime viikon  keskiviikkona oli radanrakennustalkoot ja sen jälkeen paimennustreenit ja sinne suunnattiin Nukan kanssa. Oltiin ekana perillä ja Minna anto luvan päästää tuon vauhtihirmun juoksentelemaan Minnan omien koirien kanssa pellolle kunhan huolehdin siitä ettei koira lähde lampaitten tykö toiselle pellolle. Kun muut talkoolaiset tulivat ruvettiin kasaamaan rataa (kunhan päätettiin mikä vaihtoehto otetaan käyttöön) Suurin työ oli varikon kasaaminen koska jouduttiin kantamaan käsin kaikki osat toiseen päähän laidunta. Kun saatiin varikko valmiiksi aloitettiin treenaaminen

Itse olin vaihteeksi aivan hukassa, jonkun näköinen aivohäiriö ilmeisimmin. ;) Onneksi saatiin kuitenkin onnistuneita taaksemenoja vasemmalta, jostain syystä Nuka ei suostunut millään menemään oikealle. Oikea on ollut aina tosi huono mut nyt se ei mennyt sinne ollenkaan. Muutaman kerran sain sen oikean kautta taakse mutta vain jos sen saattoi sinne. Tässä välissä pieni tauko.

Toisella pätkällä harjoiteltiin kuljettamista koko kisaradan mitalla. Mentiin koko matka perinteisesti. Vikalla pätkällä Nukan olisi pitänyt siirtyä oikealle ja ei niin millään mut pienellä ähertämisellä se meni sinnekkin. Mikähän tuossakin nyt on ku on niin kauhean nihkeä? Sitten häkki (ekaa kertaa koskaan) Hieman ähertämistä että saatiin lampaat häkkiin mut kohtuu tyytyväinen saa olla ku oli eka kerta ja toi oikea ei sujunut ollenkaan. Poisotto: Tämä oli mun mielestä niin WAU ku vaan voi olla. Nuka meni reippaasti häkkiin ja pysyi maassa hyvin (itse olin varalta myös häkissä) Pyysin vasemman kautta taakse ja sinne meni ja vielä nätisti maahan. Avasin häkin ja sitten piti pyytää Nukaa nousemaan ku lambit päätti et ovat vaan häkissä. Nuka otti yhden askeleen ja hienosti ja rauhallisesti lambit ulos häkistä.

Kokonaisuudessaan kivat treenit ainut vain tuo oikealle meno mut katsotaan sitä tänään treeneissä. Ajattelin et olis johtunu tuosta kynsivammasta mut ei oikein näytä siltä ku siinä on ihan siisti kynsi. Pitänee ottaa selvää hierojista ja niitten taksoista ja katottaa et jos on vaikka lihaksia jumissa.