Torstaina suunnattiin taas tallille koko perheelle. Tällä kertaa suunniteltiin treenit silleen et molemmat saa ja ehtii treenata; mies hevosen kanss ja mä koiran(koirien).

Mä pääsin aloittamaan ja mies pukkas tyttöä vaunuissa ja samalla opetteli kouluratoja. Kentällä oli hieman liikaa lunta muuten oikein ok keli. Sitten treeneihin.

1. Ruutu: Jatkettiin samaan tyyliin kuin edellisissä treeneissä ja merkin tarjoaminen on vähentynyt ja matkaakin pidennettiin muutama metri. Nukahan nyt painuu aika lailla  ruudun takanauhan viereen ja itseä pelottaa älyttömästi et se menee jossain vaiheessa sieltä ulos.

Kaverin kanssa jutellessa tuli mieleen et jos tuolle opettaiskin et ruutukäsky tarkottaa kartioiden välistä juoksua eikä ruudun keskustaa, täytyis vaan löytää tarpeeksi hyvä palkka millä sen saa irtoamaan. Nyt otin kokeeksi pirkan kissanruoka pusseja ja niillä on tarkoitus kokeilla. Tässä taas treenatessa olen nimittäin todennut ettei tuo koira oikeasti  vielä tiedä mikä se ruutu on vaan tarjoaa kaikkea mahdollista.

2. Luoksetulo stopeilla: Tein 2 toistoa ja koematkoilla. Ensimmäisellä kertaa ensin maahan ja sitten seiso. Maahanmeno hieman hidas mut parempi ku viimeksi kun tein pitkällä matkalla. Seisominen ok. Toisella toistolla molemmat ok. Toki pientä hiomista on molemmissa mut ei se haittaa ku on kokeeseen vielä aikaa.

3. Seuraaminen: Tehtiin sellanen peruskuvio ilman askeleita (koska tuolla oli tosiaan lunta aika paljon) Hieman edistämistä ja levotonta mut olin tyytyväinen.

4. Tunnari: Pitkästä aikaa saatiin ottettua ku oli kaveri. Käytettiin loppuun mun kapulat ja nyt pitäis tilata lisää. Aluksi tehtiin hanskojen kanssa pari toistoa nämä ok. 2 ekaa ilman hanskoja toi taas ekan minkä löysi. Sitten hanskoilla ja superpalkka. Uudestaan ilman ja toi 2 kertaa oman. Tämän jälkeen lisättiin 2 kapulaa ja toi kaikista 5 kapulasta sen oman sekä keskeltä et laidasta. Tähän lopetettiin treenit ettei vaan tehdä taas sitä yhtä huonoa lopuksi.

Yleisesti ottaen oikein hyvät treenit ja koira toimi ok. Jopa tuo tunnari oli mielestäni edennyt. Täytyy kyllä saada mahdollisimman pian uusia kapuloita et päästää jatkaan treenejä. Tällä hetkellä näyttää älyttömän hyvältä et päästään starttaamaan Kiikon kokeissa silloin toukokuussa ja voidaan hyvällä tuurilla saada sieltä edes jonkunmoinen tulos. Tänään tai huomenna olis tarkoitus taas jatkaa treeniä.