Maanantaina lähdettiin tokoon Nukan kanssa ja itsellä ei olleet kovin korkeat odotukset johtuen poistetusta etuhampaasta. Siis minulta poistettiin etuhammas jonka loukkasin teininä ja jotenkin puhe ei kuulosta normaalilta. Sivu ja istu käskyt ovat vaikeita. Nuka ei meinannut ymmärtää niitä koska ässät suhisevat aika voimakkaasti.

1.harjoitus: Rallytokorata jossa oli vain seuraamista ja erilaisia käännöksiä. Ekalla kertaa Nuka oli aika ihmeissään ja seuraaminen huonoa puolenvälin jälkeen saatiin oikein mallikasta seuraamista. Toka kerralla näytti ja tuntui jo oikein hyvältä. Parissa kohtaa meinasi painaa.

2.harjoitus: Rallytokorata jossa oli kaikkea tokoon kuuluvia liikkeitä. Ihan ok. Istumiset aika lailla pipariksi muut liikkeet hyvin. Lisäksi Nuka ei osannut nousta seisomaan perusasennossa. Mielenkiintoista ja hyvää vaihtelua koirille.

3. Harjoitus: Seiso erilaisin variaatioin. Tästä saatiin oikein loistava harjoitus luoksetulon stopin treenaukseen. Vuoretellen seuraamisesta seis ja sitten luokse-seis.

4.harjoitus: Luoksetulo ja stop. Tämä aivan loistava. Eli käytämme nyt tuota edellä olevaa harjoitusta ja treenaamme sillä tuota pysäytystä ja toivottavasti saadaan varmistettua pysäytystä.

5. harjoitus: Tein muutamat istu-seiso-istu kaukot ja huimasti on koira parantanut joten jatkamme treenausta lainalaatikon kanssa.