Torstaina itseä väsytti vietävästi ja silti lähdettiin treeneihin. Onneksi ehdin sentään kotosalla syödä ja juoda muutaman kupin kahvia ennen treeneihin lähtöä. Nuka oli aika hyvässä moodissa agilityä ajatellen.

1.harkka: rengas-putki-hyppy-putki-hyppy-hyppy-putki-hyppy-putki-pituus-hyppy-hyppy-putki. Pituudelle asti hyvin ja siinä sitten itse vedin koiran keskeltä pituutta pois. Sitten Nuka bogas A:n ja sinne se oli koko ajan menossa. Viimeisellä hypyllä onnistuimme tekemään hienon takaaleikkauksen.

2.harkka: hyppy-putki-keinu-hyppy-A-rengas-putki. Tässä itse jätin ohjauksen kesken keinun jälkeisellä hypyllä. Tokalla kertaa jäin ihmettelemään ku koira kiersi esteen toiselta puolelta ku oli tarkoitus. Muuten oikein hieno ja sujuva radan pätkä.

3.harkka: vedätys rengas-putki-hyppy-hyppy-hyppy. Nukalla ei tullut yhtään rimaa alas vaikka oli tosi paljon sitä edellä.

4.harkka: puomi-hyppy-hyppy-hyppy-hyppy-putki. Tässä tuli muutama rima alas. Muuten ok.

5.harkka:hyppy-putki-keinu-hyppy-hyppy-hyppy-putki. Tämä sujui todella hienosti.

Toivottavasti muistin edes jotain oikein. Tuntui välillä jo ihan liitelyltä tämä treeni. Ehkä pitäis vaan ottaa itseä niskasta kiinni ja hommata se lisenssi ja ilmoittaa Nuka kisoihin.