Nukan kanssa ollaan oltu juoksutauolla ja samaan syssyyn pidettiin myöskin treenitaukoa. Viikonloppuna aloiteltiin treenejä jotta ei käydä ihan kuumana ensi viikon ohjatuissa.

Lähinnä ollaan tehty pieniä pätkiä seuraamisia sekä sivulletuloja. Ruutu ja tunnari ovat olleet päätreenauksen kohteena.

Tunnari: Kun aloitettiin niin 2 ekaa treenikertaa ihan ok. Sen jälkeen koira ei osannut liikettä ollenkaan joten palasimme takaisin päin ja nyt ollaan treenattu yhden kapulan piilotusta sisällä ja ulkona. Täytyy jatkaa treeniä jos vaikka viikonloppuna taas kokeilis et olis muitakin kapuloita. Kyllä tää on vaan niin pirun vaikee liike et saa nähä saadaanko ikinä valmiiksi asti.

Ruutu: Ruutuun meno oli taas aluksi yhtä sähellystä nyt kun takana useita sähläyskertoja niin tänään sujui oikein hienosti noi ruutuun lähetykset. Vielä on pitkä matka et näistä tulee ihan kisatasoisia liikkeitä.

Ollaan edetty myös kaukojen istu-seiso-istu treeneissä voin välillä jopa seistä koiran tehdessä oikeaa liikesarjaa. Vieläkin istumisessa jalat liikkuu mut ei kuitenkaan ihan metrejä. Muita liikesarjoja ollaan treenattu satunnaisesti. Ehkä tämäkin liike joku päivä onnistuu.

Olen miettinyt et jos joku päivä saatais Sirja kattomaan Nukan ja mun tekemistä vaikka kaikista noista liikkeistä mitä voittajassa on. Sais paremman kuvan siitä mitä pitää treenata ja mitkä alkaa olemaan ihan hyviä.

Paikallaolot on jääny vähälle treenaamiselle vaikka niihin tarvittaisiin vielä paljon treeniä et pärjättäis sit siellä evl:ssä.