Oli erittäin mukava palata Nukan kanssa tokokentille 5 viikon tauon jälkeen. Ajattelin jo treeneihin mennessä et vauhtia ei tule ainakaan puuttumaan. Oikeassa olin ensimmäine puolikas oli sellasta yleistä säheltämistä tuolta koiralta ja hyvä et malttoi edes kuunnella et mitä olikaan tarkoitus tehdä.

1. Ruutu. Ekaksi tehtiin 2 kertaa ihan vaan ruutuun lähetys. Pallo oli valmiiksi ruudussa hitsi ei mitään epäröintiä. Sinne se meni. Tokalla kertaa jopa ihan sivulta. Hieno tyttö. Sitten otettiin 2 kertaa sillä lailla kuin koira olis seisonu merkillä ja siitä lähetys. Nuka teki molemmat hieman banaanina silleen et ekalla kerralla tuli metrin mua kohti ja siitä lähti ruutuun. Toisella kerralla tuli mua kohti puolisen metriä ja sit lähti ruutun. Ihana kuitenki huomata et se menee sinne ruutuun.

2. Seuraamista käskytettynä eri pituisia pätkiä. Ohjaaja ei osaa kääntyä 360 astetta ja muita mun virheitä. Nukan virheenä oli perusasennot ja peruutus. Juoksussa meinasi edistää. Nuka ei vaan malttanut istua.

3. Luoksetulo superpitkänä. Mun oli tarkotus tehä avoimen luoksetulo mut yritin sit saaha tuon maahan vaikka olis pitäny seisoa. Aivan järkyttävästi yritti ennakoida luoksetulo käskyä ja nousi miljuuna kertaa seisomaan. Täytyy taas ottaa sellasia treenejä et en pyydä luokse vaan palkaan siitä paikallaan pysymisestä. Sekä seisominen ja maahanmenossa liukui eteenpäin. Täytynee tässäkin palata taaksepäin ja laittaa se palkka sinne taakse. Jos ei tällä saada pysähtyyn ni sit täytynee kokeilla heittopalkkaa.

4. Hyppy. Tein alokasluokan. Tuo osaa jo koko jutun ulkoa joten oma käskytys täytyy ajoittaa oikein jottei vaikuta valmiilta paketilta. Täytynee hieman sotkea sitä avoimen hyppyä tuohon mukaan. No jos tästä pääsis seuraaavalla 2 kisalla pois.

5. Lopuksi tehtiin vielä seisomista ja Minna hoksasi et Nuka ottaa etupäätä sivulle ku annan suullisen pysäytyskäskyn käsiavun kanssa tota ei tuu. Pitää ottaa vilimille tuo pätkä useemman kerran ni näkee mitä se siinä väistää. Harjoittelin myös taaksemenoa etupalkalla muutaman kerran ja ei yrittänyt kääntyä. Sit otin palkan taskuun ja tein taakse menon niin hienosti pysy paikallaan.

Ihan kivat treenit pitkän tauon jälkeen loppua kohti tuo paransi tosi paljon. Otettiin vielä parkkiksella Pummin kanssa lyhyt paikallamakuu ja ei yrittäny perään. Lampaat rupes kiinnostaan sen verran et palattiin viereen. Ei ennakoinu ylösnousua ja nousi yhdellä käskyllä istumaan.