Nuka neiti on tänään viettänyt aikaa eläinlääkärin vastanotolla terveystarkastuksien takia. Ensiksi odoteltiin kun oli meidän eläinlääkäri hieman myöhässä mutta tämä päivä oli muutenkin pyhitetty tälle hommalle joten ei meillä mikään hätä ollut. Paitsi mua itseä kyllä jännitti älyttömästi en edes pystynyt syömään päivällä.

Itse tarkastukset alotettiin gonioskopialla tästä tuloksena terve. Sitten laitettiin laajentavia tippoja joitten jälkeen odoteltiin vaikutusta. Silmät peilattiin puhtaiksi. Tässä välissä muuten tutkisteltiin katottiin ikeniä, kunneltiin sydäntä ja kopeloitiin polvet. Polvetkin oli terveet.

Tässä välissä vaihdettiin toiseen päähän taloa. Sinne heräämön puolelle mentiin nukahtamaan ja sitten röntgeniin. Tässä välissä mä kävin ulkoilemassa ja sitten oottelin tuskaisena oven takana et milloin kuvat on valmiit. Nukalta kuvattiin lonkat, kyynärät ja sitten olat.

Reisiluunpäät oikein hyvännäköiset ja itse lonkkamaljat oli syvät ja siistit. Erittäin hyvät sanoi ell, todennäköiseti A tai B, mutta odotellaan nyt mitä kennelliitto niistä meinaa. Kyynärät siistit ja ei mitään mainittavaa.

Olkaniveletkin ei ihan täydelliset mutta hyvät kuitenkin eikä niissä mitään semmosta ole mikä estäisi koiran käyttöä millään tavalla eli voimme jatkaa agilityn treenausta ja aloittaa pk-esteiden treenaus. Meinasi se ell et jos joskus (vanhana) alkaa ontumaan etupäätä ni kannattaa noi olkanivelet kuvata uudestaa.

Kyllä täällä on taas vaihteeksi ollut hymy herkässä ku saatiin noi pois alta.