Ukon kanssa oltiin eilen agilityssä. Hitsi et siitä on tullu fiksu; ei puremista, ei kiljumista, kädet ei repeä irti ku odotellaan omaa vuoroa eikä se yritä karata muitten tykö vaikka on irti. Meillä oli tänään rataharjoitus.

Eka pätkä: hyppy-putki-hyppy-putki-rengas-muuri-A. Myöhästyin 3 esteellä, meinasi mennä putkesta ohi. Rengas oli minikorkeudessa ja sujui hyvin. A:lla vauhtia oli liikaa ja Ukko hyppäs ylösmenokontaktin ja vauhdin takia lensi kyljelleen alastulokontaktilla. Ku siellä oli nakkia.

Toka pätkä: hyppy-putki-hyppy-pituus-valssi. Taas mentiin tosta 3 esteestä ohi ja useamman kerran. Ite en aina muistanu ohjata mut Ukko menee about sinne minne mä ohjaan.

Kepit: Tässä vaiheessa treenattiin keppejä muutaman kerran. Nyt sujui paremmin vaikka oli taas verkot ja ohjurit. Ei yrittäny hyppiä yli tai läpi.

Kolmas pätkä: toka pätkä (valssin jälkeen) kepeille-hyppy-putki-hyppy-A-muuri-hyppy. Kepit meni kolmannella kerralla hienosti. Putkeen joutui ohjaamaan koska oli aika pimee kulma. Hyppy hyvin A:lle tuhatta ja sataa. Meinasin ohjata muurin ohi mut hyppäs kuitenki ja vika hyppy hyvin.

Koko rata: 1 pätkä-2 pätkä-3 pätkä. Ite välillä hukassa, en osaa juosta suoraan, Ukko kiihtyy älyttömästi ja silloin Ukko ei ota ohjausta niin hyvin. Kepeillä meinas olla ongelmia ku kävi niin kuumana. Renkalla sama homma. A:a oli jo huomattavasti parempi.

Ukko kehittyy hyvin ja nyt pitäis hieman laskea viettiä ja saada se kuuntelemaan ohjausta ja keskittymään. Hiljaa oleminen ja huitominen näyttää toimivan. Jatketaan harjoituksia ja katotaan mihin päästään.