Kävin Nukan kanssa vetäseen avo-luokan kaikki liikkeet pihalla. Paikkamakuu jäi treenaamatta seuran puutteen vuoksi mut jos ens viikolle sais parit paikkamakuut treenattua toisten koirien kanssa niin hyvin menis.

Aloitettiin seuraamisella; täytyy saada virettä alas koska on jotenkin huolimattoman ja liian kiihkeän oloista. Täytyy nyt tää viikko ennen koetta ehtiä treenata seuraamista joka päivä ja vielä sillä tavalla et se ois himppasen tylsää siis pitkiä suoria ilman pysähdyksiä ja perusasentoja täytyy treenata. Tänään tuli ihan kiinni ihoon hiukan hankala lähtä liikkeelle ku koira suorastaan nojaa jalkaan. Miten niin innokas seuraaja?

Seuraavaksi liikkeestä seiso ja maahan. Molemmat sujuivat mukavasti. Maahanmenossa menee hieman vinoon mut sitä ei varmaankaan ehditä korjata ennen kisoja. Täytyy ottaa se säännölliseksi osaksi treeniohjelmaa et saadaan joskus suoraksi tuo maahanmeno. Seiso oli oikein hyvä.

Noutoa seuraavana. Nyt malttoi hyvin odottaa käskyä ja lähti heti eka käskyllä. Toi hyvin mut perusasento jäi tosi taakse. Nuka korjas sen itse oikealle paikalle. Toisella kertaa kävi metrin mun takana ja tuli sit vasta sivulle. Kolmas kerta tosi hieno nouto.

Kaukot. Eka ei noussut ekalla käskin poistua paikalta. Toisella kertaa nousi heti ja tästä palkka. Kolmannella kerralla n. 4 vaihtoa kaikki hyvin. Yhdessä i-m vaihdossa katsoi muualle ja toteutti käskyn hieman hitaasti. Pysyi viereen palatessa hyvin istumassa.

Hyppy oli viimeisenä vuorossa. Jouduin 2 kertaa ennakoinnin takia käskemään koiran pois paikalta. Sen jälkeen oikein hienosti suoritettu hyppy.

Näiden treenien perusteella jos kaikki menee putkeen on meillä mahdollisuus siihen ykköstulokseen. Pahimmassa tapauksessa emme saa etes tulosta. Ens viikolla tiukkaa treeniä ja Piritan kanssa olisi tarkoitus treenata keskiviikkona mut täytyy nyt kattoa toteutuuko treenit. Jos jollakin on aamupäivisin aikaa voitaisiin treenata joku päivä.