Maanantaina lähdettiin treeneihin sillä mielellä et katotaan mitä tulee. Koira vaikutti koko päivän aika väsyneeltä ja olihan meillä todella rankka viikonloppu. Meitä oli treeneissä vain 2 koirakkoa.

Ruutu: Nuka suorastaan ampui ruutuun. Joten omalla katseella ja muutamalla toistolla tuo hoksasi idean. Tehtiin aika pitkältäkin matkalta. Liikkeen omaisessa treenissä Nuka jäi hirvittävän eteen joten nyt siirrymme käyttämään heittopalkkaa ja mun täytyy heittää palkka koiran taakse. Pysähtymistä käskystä täytyy treenata. Samaten seuraamiseen tuloa. Tässä harmittaa ku kutsuin tule käskyllä enkä seuraa käskyllä. Lisäksi käytin hyvin voimakasta vartaloapua kutsun tukena. Nuka meni myös ilman palkkaa ruutuun ja nyt päätin et kiellän silloin ku ei mene ruutuun asti vaan kääntyy kohti ennen ruutua.

Seuraaminen: Nyt painoi tosi pahasti välillä ja paikka liian edessä. Täytyy tehdä paljon vasemmalle kävelyä jolloin paikka paranee sekä palkata aina taakse. Lisäksi tehdään paljon pitkiä tylsiä suoria.

Noudot: Vieraat kapulat. Haki kaikki eikä jäänyt edes miettimään hakemista. Teki muutaman kunniakierroksen seläntakana. Täytyy muistaa vahvistaa tuontipaikkaa ja palkata oikeista suorituksista hyvin.

Hyppynouto: Ei ongelmia. Alun perusasento hieman edessä muuten oikein mallikas suoritus.

Koira ei ollut oikein täysillä mukana vaan hieman semmoisella hengailufiiliksellä joten eilen ei treenattu ollenkaan vaan pidettiin täysin vapaa päivä. Tänään on jo tehty muutamia harjoituksia mutta kirjoittelen ne sitten omaan osioonsa kunhan saadaan tämän päivän treenisuunnitelmat toteutettua.