Nukan kanssa saatiin Annesta ja Sulosta jälkiseuraa viime viikon torstaille. Aloitettiin 10 aikaan aamulla ja ulkolämpötila kohosi koko ajan. Pitkähihaista oli pakko olla päällä kun metsässä oli muutamia "ystäviä".

Aloitettiin päivä jälkien teolla. Sulo ja Anne ajoivat jäljen ensiksi. En malttanut sitten odottaa tarpeeksi kauan ja jälki oli edelleen liian tuore. Lopussa oli muutama sellainen vaikeampi paikka joissa Nuka sit hukkasikin jäljen. Olisi pitänyt laittaa namusia nuihin kohtiin. Mun täytyis malttaa vanhentaa tuota jälkeä ja lisäksi muistaa et koira vasta opettelee ja laittaa niihin paikkoihin namusia mitkä on koiralle vielä vaikeita.

Sitten esineruutuun. Anne ja Sulo eivät päässeet edellisen päivän jälkitreeneihin joten yritin parhaani mukaan selittää mitä siinä esineruudussa pitäis tehdä. Esineenä oli mun ratsihanska. Nuka etsi kohtuullisen hyvin. Sit se katosi ruudusta ja pyysin sen takasi ja sit lähetin uudestaan ja sieltähän se hanska löytyi. Nuka jopa toi sen suoraa mulle.

Taitaa olla niin et pitäis tuota BH-koetta varten alkaa treenaamaan et päästään sit keväällä hetimmiten jälkikokeeseen. Tokikaan koira ei vielä millän ole koevalmis mut hyvältä näyttää tuo kehitys. Ite vaan teen hieman turhan helppoja treenejä koiralle. Lisäksi kepit pitäis saada opetettua et nekin nousis sieltä jäljeltä ja ei kävis niin ikävästi et koira ajaa hienosti jälkeä mut ei ilmaise keppejä.